Το... φτωχικό συγκρότημα 24 στρεμμάτων των Brandgelina - Ο Pitt το έχτιζε για 22 χρόνια (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Το σπίτι του Pitt και της Jolie ήταν ένα ονειρικό συγκρότημα που κατασκευαζόταν για 22 χρόνια και τώρα έχει μετατραπεί στο επίκεντρο του εφιάλτη καθώς από την αίτηση διαζυγίου εκατοντάδες φωτογράφοι το έχουν στην κυριολεξία περικυκλώσει, γράφει η Daily Mail.

Tο συγκρότημα των 24 στρεμμάτων, απαρτίζεται από 5 διαφορετικά σπίτια, στους λόφους του Χόλιγουντ, έχει κατακλυστεί από δημοσιογράφους και είναι έντονη η αστυνομική παρουσία εξαιτίας της φρενίτιδας των media.

O

Pitt ξεκίνησε να χτίζει το σπίτι των ονείρων του το 1994 όταν αγόρασε την έκταση με το σπίτι των έξι δωματίων για 1,7 εκατ. δολάρια. Μέσα στα επόμενα 22 χρόνια, 12 από τα οποία τα πέρασε με τη Jolie, το σπίτι εξελίχθηκε σε κτηριακό συγκρότημα.

Ο Pitt, πάντα ειχε ενδιαφέρον για την αρχιτεκτονική ήθελε να δημιουργήσει ένα συγκρότημα δίπλα στο βασικό σπίτι το οποίο χτίστηκε το 1915.

Ο φίλος του, σκηνοθέτης Andrew Dominik, είχε πει για το σπίτι ότι πολλοί σταρ του Χόλιγουντ έχουν ωραία σπίτια που μοιάζουν με δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων, του Pitt το σπίτι είναι ένα έργο τέχνης. Με το που μπαίνεις μέσα, αμέσως νιώθεις εντυπωσιασμένος.

Δύο χρόνια μετά την αρχική αγορά ο Pitt αγόρασε ακόμη ένα μικρό σπίτι πίσω από την έκτασή του για 380.000 δολάρια και ακόμη ένα το 1998 για 475.000 και ακόμη ένα το 2008 για 1.287.500 και για να τα συγκεντρώσει όλα σε μία έκταση αγόρασε μία μεγάλη κατασκευή σε στιλ στάβλου με μία σπηλιά στο εσωτερικό της για 1,1 εκατ. το 2009.

Εκτός από τα έτοιμα σπίτια, το ζευγάρι έχτισε ένα τεράστιο χώρο για να παίζουν τα παιδιά που περιλαμβάνει ακόμη και μία πίστα για σκέιτ.

Το συγκρότημα φυσικά περιλαμβάνει πισίνες, οι οποίες όπως αναφέρει η εφημερίδα είναι εγκαταλελειμμένες.

διαζύγιο Pitt Jolieτο σπίτι του Brand PittJoliePittHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα