«Ας ελπίσουμε ότι οι ομοιότητες τελειώνουν εκεί» - Η αισθητική Τραμπ είναι ίδια με του Σαντάμ Χουσεΐν (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μοιράζεται κάτι κοινό με τον Σαντάμ Χουσείν, την εξαιρετικά πλούσια εσωτερική διακόσμιση. Η αγάπη του Τραμπ για τα αντικείμενα από χρυσό είναι γνωστή, γράφει η Daily Mail, με τις ιδιοκτησίες του να διακοσμούνται με τον πιο πολυτελή τρόπο και τονίζει «ας ελπίσουμε ότι οι ομοιότητες σταματούν εκεί».

Αλλά τώρα μία σειρά φωτογραφιών δείχνουν ότι οι πολυτελείς κατοικίες

του στη Νέα Υόρκη, το Κονέκτικατ, τη Φλόριντα και το Νιου Τζέρσεϊ μπορούν να συγκριθούν με τα παλάτια και τα κτηριακά συγκροτήματα του Σαντάμ Χουσεΐν.

Ο χώρος υποδοχής στο παλάτι του Χουσεΐν στο Τικρίτ είναι παρόμοιο με της πολυτελούς έπαυλης του Τραμπ στη Φλόριντα. Το ίδιο στυλ παρατηρείται και στη διαρρύθμιση των μπανιων, τις κραβατοκάμαρες και τις άλλες πτέρυγες των… παλατιών τους.

Η σύγκριση γίνεται μετά τα θετικά σχόλια που έκανε ο Τραμπ για τον Χουσεΐν. «Αυτό που έκανε καλά ο Χουσεϊν ήταν να σκοτώνει τρομοκράτες. Δεν τους διάβαζαν τα δικαιώματά τους, δεν τους μιλούσαν, ήταν τρομοκράτες και αυτό ήταν το τέλος τους» είχε πει σε προεκλογική του ομιλία. Είχε επίσης πει ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος εάν ο Χουσεΐν και ο Καντάφι ήταν σήμερα στην εξουσία.

ΧουσεΐνΤραμπομοιότητες Τραμπ ΧουσεΐνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα