Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: Βίσονας επιτέθηκε σε γυναίκα που τον πλησίασε – Άγνωστο εάν επέζησε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ τη Δευτέρα (30/5), όταν μια γυναίκα πλησίασε έναν βίσονα στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone.

Η γυναίκα κατακρεουργήθηκε από το ζώο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του πάρκου, όπως μεταδίδει η εφημερίδα New York Times.

Η γυναίκα, η οποία δεν κατονομάστηκε, μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρικό

Κέντρο του Ανατολικού Αϊντάχο. Η κατάστασή της δεν ανακοινώθηκε και δεν ήταν σαφές αν επέζησε, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, υπέστη διάτρηση και άλλα σοβαρά τραύματα.

Οι υπάλληλοι του πάρκου δεν απάντησαν αμέσως σε αιτήματα για περισσότερες λεπτομέρειες την Τετάρτη και ένας εκπρόσωπος του ιατρικού κέντρου δήλωσε ότι δεν είχε να δώσει πρόσθετες πληροφορίες.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου ανέφεραν σε δελτίο τύπου την Τρίτη ότι αυτό ήταν το πρώτο αναφερόμενο επεισόδιο το 2022 που αφορούσε έναν επισκέπτη του πάρκου που «απείλησε έναν βίσονα» και ότι το ζώο απάντησε με το να μαχαιρώσει το άτομο.

A woman who approached a bison at Yellowstone National Park was gored by the animal on Monday, according to park officials. Her condition was not released, and it was unclear whether she had survived. https://t.co/bHlV2l41zW

— The New York Times (@nytimes) June 1, 2022

Διαβάστε επίσης

Οι απίστευτοι τρόποι παράκαμψης του εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο

Τα γυρίζει o τράπερ: Ήταν «χιούμορ» μεταξύ φίλων, λέει για την προκλητική ανάρτηση με τα όπλα (Videos)

Μπλίνκεν: Μια νέα τουρκική επίθεση στη Συρία «θα υπονόμευε την περιφερειακή σταθερότητα» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτο, ΗΠΑ, Βίσονας, – Άγνωστο,apistefto, ipa, visonas, – agnosto