Έλτον Τζον: Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο 75χρονος τραγουδιστής λίγο πριν τη συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

Με αναπηρικό αμαξίδιο εθεάθη να μετακινείται ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής Έλτον Τζον, αδύναμος και αρκετά διαφορετικός από την εικόνα που μας έχει συνηθίσει.

Πηγή SplashNews.com

Ήταν ντυμένος με μια από τις αθλητικές φόρμες του και φορούσε προστατευτική μάσκα όταν έφτασε στο αεροδρόμιο της Λειψίας, πριν πάει σπίτι στο σπίτι του στη Νίκαια.

Πηγή SplashNews.com

Όλα αυτά πριν τη μεγάλη συναυλία του έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας

Ελισάβετ.

Το 2019, ο Έλτον Τζον είχε αποκαλύψει ότι χρησιμοποιούσε αναπηρικό καροτσάκι μετά από διάστρεμμα στον αστράγαλο και από την Φλωρεντία είχε δηλώσει: «Ούτε ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο δεν θα μπορούσε να με κρατήσει μακριά από το να δω ένα από τα πιο όμορφα μουσεία στον κόσμο».

Τον περασμένο μήνα, ο Έλτον Τζον επιβεβαίωσε ότι ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην περιοδεία του μετά από ένα διάλειμμα για να αναρρώσει μετά από μια «άβολη πτώση».

Elton John returns to work amid health battles – all the details – HELLO! #eltonjohn #musicforcoolgrownups https://t.co/4zapB2Iife

— MusicForCoolGrownups (@dazi_lama) May 31, 2022

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι θα ανέβει ξανά στη σκηνή μετά από ένα «ξεκούραστο διάλειμμα στο σπίτι» για να ολοκληρώσει τη μακρά σειρά των αποχαιρετιστήριων σόου του. «Μετά από ένα ξεκούραστο διάλειμμα στο σπίτι, είμαι έτοιμος να επιστρέψω στον δρόμο με την περιοδεία μου Farewell Yellow Brick Road!», έγραψε στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elton John (@eltonjohn)

Οι μεγαλοπρεπείς εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ θα είναι λαμπροί και θα περιλαμβάνουν από μια ποπ συναυλία έξω από τα Ανάκτορα έως μια παρέλαση 15 εκατομμυρίων λιρών με έναν γιγαντιαίο δράκο.

Περισσότερες από 100 προσωπικότητες της Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένων των Sir David Attenborough, David Beckham και Stephen Fry, θα λάβουν μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή. Μεταξύ άλλων θα τραγουδήσουν για τη βασίλισσα ο Sir Elton John, οι Queen, η Alicia Keys και ο Sam Ryder, ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Αγγλία στη Eurovision και πήρε τη δεύτερη θέση.

Πάρτι δρόμου θα γίνουν σε όλη τη χώρα, ενώ θα ανάψουν φάροι πριν από τον διαγωνισμό Platinum Jubilee την τελευταία ημέρα των εορτασμών.

In #pictures: #Queen Elizabeth II through the years

UK to hold days-long bash to celebrate queen's 70-year reign#QueensJubilee #QueenElizabeth https://t.co/F6ixkzuYGu

Gulf News (@gulf_news) June 1, 2022

Η βασίλισσα αναμένεται να εμφανιστεί στο μπαλκόνι για το Trooping the Colour, στο ντέρμπι του Epsom, στον διαγωνισμό και στη συναυλία, αλλά το παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει προειδοποιήσει ότι «η παρουσία της δεν θα επιβεβαιωθεί παρά πολύ πιο κοντά στην ώρα ή ακόμα και την ίδια την ημέρα» λόγω των κινητικών της προβλημάτων.

Η Αυτού Μεγαλειότητα θα περνούσε συνήθως την επέτειο της στέψης της ιδιωτικά στο Sandringham, αλλά φέτος, δεδομένης της σημασίας της περίστασης, τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Στις 4 Ιουνίου, 22.000 άτομα θα παρευρεθούν στο Platinum Party στο Παλάτι. Όλα τα εισιτήρια έχουν ήδη διατεθεί, 10.000 για το κοινό και 5.000 για εργαζόμενους του παλατιού, αλλά θα μεταδοθεί ζωντανά στο BBC. Οι royals θα αρχίσουν να φτάνουν στην εκδήλωση στις 7.40 μ.μ.

The #Jubilee weekend is a day away and we're all looking forward to the long #BankHoliday weekend!

What are your plans and let us know if you have decorated! #longweekend #london #royalfamily #queenelizabeth #platinumjubilee #jubileecelebration #britain #england #uk pic.twitter.com/20MjfJNP3s

— Lily Ella (@LilyEllaCo) June 1, 2022

Η συναυλία διάρκειας δυόμισι ωρών θα ξεκινήσει στις 20:00 και εκεί θα δούμε την επιστροφή του ροκ συγκροτήματος Queen, του οποίου ο τραγουδιστής Brian May εμφανίστηκε στην οροφή του παλατιού του Μπάκιγχαμ στο προηγούμενο αντίστοιχο πάρτι το 2002. Θα συνοδεύονται από τον τραγουδιστή Άνταμ Λάμπερτ.

Ο Έλτον Τζον θα συμμετάσχει σε μια προηχογραφημένη παράσταση, ενώ ζωντανά θα τραγουδήσουν οι Alicia Keys, Nile Rodgers και Andrea Bocelli.

Join me for an unforgettable night at the Platinum Party at the Palace to celebrate some of the most significant moments from The Queen’s seven decade reign.

Saturday 4th June, 7.30pm on @BBCOne and @BBCiPlayer #PlatinumPartyAtThePalace pic.twitter.com/wie36XY65E

Elton John (@eltonofficial) May 18, 2022

Οι Duran Duran, Hans Zimmer, Ella Eyre, Craig David, Mabel, Elbow και George Ezra θα είναι επίσης εκεί, καθώς και ο πρόσφατος βρετανός αστέρας της Eurovision, Sam Ryder.

Διαβάστε επίσης:

Κοντά στον Τζόνι Ντεπ η Κέιτ Μος λίγο πριν την ετυμηγορία του δικαστηρίου – Πήγε στη συναυλία του (Photos/Video)

Έλενα Παπαρίζου: Ο έρωτας δεν κρατάει υποσχέσεις, το ζευγάρι πρέπει να παλεύει καθημερινά και να μην τα παρατάει

Survivor: Σκληρή μάχη για το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλτον Τζον, 75χρονος, Πλατινένιο Ιωβηλαίο, Ελισάβετ,elton tzon, 75chronos, platinenio iovilaio, elisavet