Ανδρουλάκης για ιδιωτικά πανεπιστήμια: Δεν θα ανεχτώ κανένα ρήγμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

Στο ζήτημα της κομματικής πειθαρχίας στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δεν θα ανεχτώ κανένα ρήγμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα» διαμήνυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά και την θυελλώδη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος την Τρίτη, όπου υπήρξε φραστικό επεισόδιο με Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και την Νάντια Γιαννακοπούλου.

Μιλώντας στο Mega,

o Νίκος Ανδρουλάκης διευκρίνισε ότι:  «Εγώ όταν είπα ότι δεν θα σταθώ εμπόδιο, το είπα πολύ πριν κατατεθεί το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Εμείς λέμε ισχυρό δημόσιο πανεπιστήμιο και μη κρατικό – μη κερδοσκοπικό», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στο επίμαχο νομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, και στο κατηγορηματικό του «όχι» σε αυτό.

«Συζητάμε δημοκρατικά και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις», αρκέστηκε να πει, ερωτηθείς για τις αποστάσεις που κρατούν από τη δική του «γραμμή» η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Εγώ κινούμαι αξιακά, δεν μπορώ να φανταστώ ένα κοινωνικό κράτος με παιδεία, που θα είναι πεδίο κερδοσκοπίας», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Κεχαγιά: Υπάρχει παραβίαση του άρθρου 16 του Συντάγματος

Εξεταστική για Τέμπη: Δύο ημέρες παράταση στην κατάθεση των πορισμάτων τους πήραν τα κόμματα 

ΚΚΕ: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ουκρανία σηματοδοτεί την ενεργότερη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρουλάκης, Κοινοβουλευτική Ομάδα,androulakis, koinovouleftiki omada