Άρης - Παναιτωλικός 0-0 LIVE: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία οι φιλοξενολυμενοι στα τελευταία λεπτά

18:44 6/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Κάτοχο βρίσκει το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Άρης και Παναιτωλικός «κοντράρονται» στο «Βικελίδης», με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα πρόκρισης και τον Παναθηναϊκό να… περιμένει.

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στη μεταξύ τους ρεβάνς του 1-0 υπέρ των «κίτρινων» στο πρώτο ματς στο Αγρίνιο.

Η ομάδα που

θα πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι τον ΠΑΟΚ.

Διαιτητής του ημιτελικού ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου. Βοηθοί του είναι οι Ιορδάνης Απτόσογλου και Τρύφωνας Πετρόπουλος. Στο VAR βρίσκεται ο Άγγελος Ευαγγέλου με βοηθό τον Θανάση Κόλλια, ενώ τέταρτος είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης.

Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα γκολ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Με ανεβασμένη ψυχολογία υποδέχεται ο Άρης τον Παναιτωλικό. Οι «κίτρινοι» πήραν ισοπαλία με 3-3 από την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προσθέτοντας ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα των θετικών αποτελεσμάτων απέναντι στους υπόλοιπους «μεγάλους».

Από ισοπαλία, το 2-2 με την Κηφισιά, έρχεται κι ο Παναιτωλικός. Βέβαια, οι Αγρινιώτες είναι χαμηλά στην κατάταξη και πρώτος στόχος είναι η παραμονή στη Super League, ωστόσο για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρουσιάζεται μια ιστορική ευκαιρία.

To άρθρο Άρης - Παναιτωλικός 0-0 LIVE: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία οι φιλοξενολυμενοι στα τελευταία λεπτά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης – Παναιτωλικός LIVE, Κυπέλλου Ελλάδας,aris – panaitolikos LIVE, kypellou elladas