Αλέν Ντελόν: Μήνυση στη βοηθό του από τα παιδιά του – «Τον κρατά αιχμάλωτο»

Τα παιδιά του θρύλου του γαλλικού κινηματογράφου Αλέν Ντελόν υπέβαλαν καταγγελία στην αστυνομία κατά της βοηθού του που ζει μαζί του κατηγορώντας την για παρενόχληση και «απειλητική» συμπεριφορά, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος τους.

Ο Ντελόν, 87 ετών, ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του κινηματογράφου της Γαλλίας στο απόγειο της καριέρας του, ένα σύμβολο του Νέου Κύματος της δεκαετίας του 1960 που εμφανίστηκε σε κλασικά έργα όπως το «Η Πισίνα» και το «Ο Γατόπαρδος».

dir="ltr">Alain Delon: les plaintes choc pic.twitter.com/QhAgkDnvgc

— BFMTV (@BFMTV) July 5, 2023

Ο δικηγόρος, Christophe Ayela, δήλωσε ότι ο Ντελόν ήταν σε εξασθενημένη κατάσταση μετά από ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο το 2019, με αποτέλεσμα να προσλάβει μια γυναίκα για να τον βοηθά στο σπίτι του στην περιοχή του Λουαρέ της κεντρικής Γαλλίας.

«Δείχνει ότι είναι όλο και πιο επιθετική, απαξιωτική και προσβλητική προς αυτόν και τα παιδιά του», είπε ο δικηγόρος.

«Υποψιάζομαι ότι υπάρχει κατάχρηση της αδυναμίας του και βασίζομαι σε μια έρευνα για να το αποδείξω».

Η καταγγελία υποβλήθηκε από τα παιδιά του Ντελόν Ανούσκα, Αλέν Φαμπιέν και Άντονι ενώ ο ηθοποιός πρόσθεσε το όνομά του μέσω γραπτής δήλωσης.

Η βοηθός «παρακολουθεί συστηματικά τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τα προσωπικά του μηνύματα. Εκείνη απαντά στη θέση του, προσποιούμενη τον ίδιο και προσπαθεί να υποκλέψει την αλληλογραφία του», ισχυρίστηκε ο Ayela.

Les enfants d’Alain Delon portent plainte pour « harcèlement moral » contre sa dame de compagnie https://t.co/lOQyKWQfVr

Le Monde (@lemondefr) July 5, 2023

«Είναι αυταρχική, απειλητική, φτάνει στο σημείο να κακομεταχειρίζεται τον σκύλο του κ. Ντελόν με απαράδεκτο τρόπο», πρόσθεσε.

Ο Άντονι Ντελόν είχε υποβάλει πρόσθετη καταγγελία στην αστυνομία για «βία εναντίον ευάλωτου ατόμου», είπε ο δικηγόρος στο Γαλλικό Πρακτορείο, προσθέτοντας ότι η φερόμενη συμπεριφορά της γυναίκας συνεχιζόταν για τουλάχιστον 18 μήνες.

«Στις 31 Ιανουαρίου 2022, πήρα την απόφαση να αρχίσω να κοινοποιώ και να αναφέρω γεγονότα που έλαβαν χώρα μεταξύ του πατέρα μου Αλέν Ντελόν και της γυναίκας βοηθού του», είπε ο Άντονι Ντελόν σε δήλωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο Ντελόν εμφανίζεται σπάνια στην οθόνη μετά τη δεκαετία του 1990. Η τελευταία του σημαντική δημόσια εμφάνιση ήταν όταν έλαβε τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών το 2019.

Διαβάστε επίσης:

Νικόλ Σέρζινγκερ: Βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και «έντυσε» στα γαλανόλευκα το προφίλ της

Ντέμι Μουρ: Ποζάρει με μαγιό στα 60 της και αποθεώνεται (Video/Photo)

Κέβιν Κόστνερ: Τελεσίγραφο στην εν διαστάσει σύζυγό του να φύγει από το σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Αλέν Ντελόν, Μήνυση, – Τον,alen ntelon, minysi, – ton