Γιάννης Αντετοκούνμπο: Προχώρησε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο – Αμφίβολη η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό του γόνατο, το οποίο έχει καταπονηθεί. Η επέμβαση μπορεί να μην ήταν σοβαρή, αλλά σίγουρα μπορεί να του κοστίσει την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως είναι λογικό η συμμετοχή του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στην διοργάνωση της FIBA παραμένει αβέβαιη καθώς χρειάζεται ένα διάστημα ξεκούρασης,

μετά την επέμβαση.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος του “The Athletic”, Σαμς Τσαράνια, Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε αρθροσκόπηση γόνατος ( σ.σ Η αρθροσκόπηση γόνατος είναι μια σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική χειρουργική τεχνική).

Milwaukee Bucks star Giannis Antetokounmpo underwent a cleanup procedure on his knee two weeks ago and is uncertain for Greece’s FIBA World Cup play this summer, sources confirm.

— Shams Charania (@ShamsCharania) July 5, 2023

Εδώ και αρκετές μέρες αρκετά δημοσιεύματα και στην Ελλάδα, ανέφεραν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο γόνατό του, αλλά και για τις σκέψεις που υπήρχαν και υπάρχουν αναφορικά με την παρουσία του με την Εθνική μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πρόβλημα του “Greek Freek” είχαν αναφέρει και στο SDNA αλλά και η εκπομπή Magic Euroleague.

Μιλγουόκι Μπακς: «Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Ο γενικός διευθυντής των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ σε δηλώσεις του επισήμανε πως μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Μιλώντας στο «The Athletic» ο Χορστ ανέφερε πως «το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης να είναι υγιής».

Η δήλωσή του:

«Όταν έχει να κάνει με την υγεία των παικτών μας, πάντα δουλεύουμε συνεργατικά με τον παίκτη, τον εκπρόσωπό του και το προσωπικό απόδοσης για να πάρουμε την καλύτερη απόφαση.

Στην περίπτωση συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας, το δουλεύουμε μαζί με την Ομοσπονδία. Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί για το αν ο Γιάννης θα παίξει με την Εθνική αυτό το καλοκαίρι».

Αξίζει να αναφερθεί πως το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία, με την Ελλάδα να έχει κληρωθεί στον Γ΄ όμιλο με αντιπάλους τις ΗΠΑ, Ιορδανία και Νέα Ζηλανδία.

Διαβάστε επίσης:

Ντίνος Μήτογλου: Έπεσε η ποινή του στους 16 μήνες – Παίζει με την Εθνική στο Παγκόσμιο

Κάρλος Αντσελότι: Στην Εθνική Βραζιλίας από τον Ιούνιο του 2024

Κάρλος Αντσελότι: Στην Εθνική Βραζιλίας από τον Ιούνιο του 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Αντετοκούνμπο, Προχώρησε, – Αμφίβολη, Παγκόσμιο Κύπελλο,giannis antetokounbo, prochorise, – amfivoli, pagkosmio kypello