Αιχμές Δένδια κατά Κικίλια: Καμία καθυστέρηση από τις Ένοπλες Δυνάμεις – Όπου κληθήκαμε, προσφέραμε βοήθεια (video)

«Καρφιά» κατά του Βασίλη Κικίλια και του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου για τη Διαχείριση Κρίσεων σχετικά με την διαχείριση της κατάστασης από την κακοκαιρία Daniel, εκτόξευσε ο Νίκος Δένδιας.

Όπως τόνισε, σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (8/9), δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση σε ότι αφορά τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να προσφέρουν βοήθεια όπου κληθούν από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο για τη Διαχείριση Κρίσεων από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και σε συνεργασία με τις υπόλοιπες αρχές αρμόδιες

όπως προβλέπεται από το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο έχοντας τεθεί σε ετοιμότητα από την Τετάρτη (6/9) το βράδυ. Ουδεμία καθυστέρηση υπήρξε», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Με αυταπάρνηση, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, οι Ένοπλες Δυνάμεις εκτέλεσαν με επαγγελματισμό και αφοσίωση στο καθήκον τις εντολές που τους δόθηκαν για βοήθεια στους συνανθρώπους μας», σημείωσε,

Παράλληλα, εξέφρασε «τη βαθύτατη οδύνη για τις ζωές που χάθηκαν κατά την πρόσφατη πρωτοφανή κακοκαιρία», καθώς και τη συμπαράστασή του «στους οικείους τους, όπως και τη συμπαράσταση της ηγεσίας και του συνόλου του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων».

«Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους κατοίκους των περιοχών οι οποίες επλήγησαν. Για τις καταστροφές στις περιουσίες τους και  στις υποδομές στους τόπους κατοικίας τους», συνέχισε.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας θα είναι και στο μέλλον σε πλήρη ετοιμότητα να τεθούν στην υπηρεσία της κοινωνίας και των πολιτών σε παρόμοιες δύσκολες ώρες, εάν έρθουν», διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Σε κάθε περίπτωση, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να πράττουν το καθήκον τους, αποτελώντας τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, αλλά ταυτόχρονα και σκέπη της», κατέληξε ο Νίκος Δένδιας.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές Βόλου και Λαμίας

Στη Λάρισα ο Μητσοτάκης – Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές

Η αγωνία, τα ερωτήματα και η επόμενη μέρα στην κυβέρνηση και την χώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αιχμές Δένδια, Κικίλια, Καμία, Ένοπλες Δυνάμεις – Όπου,aichmes dendia, kikilia, kamia, enoples dynameis – opou