Αγία Παρασκευή: Συνεχίζονται ακόμα οι απειλές κατά του 14χρονου – «Αυτό που έκαναν στο παιδί μου ήταν εξευτελισμός»

Νέες απειλές δέχτηκε ο 14χρονος που είχε υποστεί άγρια επίθεση στην Αγία Παρασκευή στις 2 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον πατέρα του ανηλίκου.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του θύματος στο OPEN, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο γιος του δέχθηκε εκ νέου απειλές από άτομο που τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι ακόμα αναζητούνται οι δράστες και οι γονείς τους ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για την ταυτοποίηση του δράστη που φέρεται να τραβούσε σε βίντεο με το κινητό του όλα τα σοκαριστικά που έκαναν στον 14χρονο.

«Πρώτα η οικογένεια πρέπει να δίνει την πρέπουσα σημασία στα παιδιά

που μεγαλώνουν και να τους δίνει τα όρια για να γίνουν σωστά μέλη της κοινωνίας. Όταν μια οικογένεια δεν είναι σε θέση να παρέχει αυτές τις κατευθύνσεις στα παιδιά τότε είναι χρέος της κοινωνίας και όλων μας να συνεισφέρουμε όλοι ώστε τα παιδιά αυτά να μην καταλήγουν να κάνουν τέτοια πράγματα όπως στο δικό μου παιδί», ανέφερε στο OPEN ο πατέρας του 14χρονου.

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχω οργή για αυτά τα παιδιά αλλά μια απέραντη λύπη γι΄ αυτό που συνέβη στο δικό μου παιδί και του άλλαξε τη ζωή. Δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην κοινωνία μας μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε ποιο είναι εκείνο το πράγμα που πρέπει να κάνουμε ως γονείς. Εδώ δεν μιλάμε για bullying αλλά για σχεδιασμένες εγκληματικές πράξεις», είπε ο πατέρας του 14χρονου.

Ο ίδιος υποστήριξε πως πρόκειται για συμμορία που αποτελείται από περισσότερα άτομα: «Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει ταραχθεί. Δεν πιστεύω ότι αυτοί είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα μου βάλουν στο κεφάλι μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Αυτό που θα πρέπει να δει η Αστυνομία είναι το πόσα άτομα μπορεί να εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία. Πιθανολογώ ότι είναι περισσότερα άτομα».

«Αυτό που κάνανε στο παιδί μου ήταν εξευτελισμός» – Ξεσπά η μητέρα του 13χρονου

Η μητέρα του 13χρονου που έπεσε θύμα bullying έξω από το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τον φόβο που νιώθει ο 13χρονος σε σχέση με την επιστροφή του στο σχολείο.

Σε ερώτηση για το εάν είχε προηγηθεί κάποιο ανάλογο περιστατικό, η μητέρα του παιδιού είπε πως του έλεγαν διάφορα αλλά το παιδί αδιαφορούσε και δεν τα έλεγε στους γονείς του.

«Το bullying που του γινόταν ήταν ένα κεφαλοκλείδωμα στο σχολικό, μία σπρωξιά, τέτοια πράγματα. Αυτό που κάνανε στο παιδί μου ήταν εξευτελισμός. Εμένα το παιδί μου υπέστη βιασμό. Όχι φυσικό βιασμό αλλά συναισθηματικό, ηθικό. Αυτό υπέστη το παιδί μου».

Διαβάστε επίσης:

Χρονιά ρεκόρ το 2023 της επιβατικής κίνησης στα αεροδρόμια της χώρας – «Απογειώθηκε» το Ελευθέριος Βενιζέλος

Κακοκαιρία: Πτώσεις δέντρων και ζημιές σε ΙΧ στη Θεσσαλονίκη

Κακοκαιρία: 337 κλήσεις έλαβε η Πυροσβεστική σε όλη τη χώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα