Αυτό είναι το νέο σπίτι της Τζολί μετά το διαζύγιο - Δεν εμφανίζεται ούτε στο Google Street View (Photos - Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με την Daily Mail η Αντζελίνα Τζολί μαζί με τα παιδιά της μετακόμισε πρόσφατα στο Hidden Hills, το μέρος που είναι τόσο μυστικό και καλά προστατευμένο που δεν είναι ορατό ούτε στο Google Street View.

Η Τζολί και τα παιδιά της βρίσκονται πλέον στο Hidden Hills

και κατοικούν σε μια πολυτελή βίλα, η οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι αυτή που μεφανίζεται παρακάτω στις φωτογραφίες και το βίντεο.


To σπίτι ενοικιάστηκε έναντι 30.000 δολαρίων τον μήνα και βρίσκεται στους καταπράσινους και καλά φρουρούμενους λόφους του συγκροτήματος. Γείτονες της Τζολί είναι, μεταξύ άλλων, οι Κιμ Καρτνάσιαν, η JLO, η Μάιλι Σάιρους και άλλοι αστέρες του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Hidden Hills, στους δρόμου δεν υπάρχουν φώτα, ενώ στις εκτάσεις κυκλοφορούν άλογα, λάμα και στρουθοκάμηλοι.



Συνολικά υπάρχουν 648 κατοικίες και οι ένοικοι είναι 2000 ενώ η ίδρυση του Hidden Hills έγινε πριν από 60 χρόνια. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Τζολί επέλεξε το σπίτι για την πλήρη προστασία και ιδιωτικότητα που παρέχει, κάτι απαραίτητο για την περίοδο που διανύει μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ.

Αντζελίνα ΤζολίσπίτιέπαυληδιαζύγιοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα