Super League: Όλα τα βλέμματα στη μονομαχία Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ – Τα σχέδια των δυο προπονητών και το κανάλι μετάδοσης του ματς

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται στην Λεωφόρο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που με βαθμολογικούς όρους δεν συμφέρει κανέναν από τους δύο «μονομάχους» να λήξει ισόπαλο. Ειδικά αν νικήσει ο Ολυμπιακός

που την ίδια μέρα φιλοξενείται στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ.

Οι δυο ομάδες προέρχονται από εμφατικές νίκες μεσοβδόμαδα καθώς ο μεν Παναθηναϊκός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 1-4 και ο δε ΠΑΟΚ τον Βόλο με 3-0. Ο Παναθηναϊκός έχει 12 βαθμούς με ένα ματς λιγότερο ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στους 13. Το παιχνίδι αυτό διεξάγεται τέσσερις μέρες πριν τις σκληρές ευρωπαϊκές μάχες που περιμένουν αμφότερους, για τον Παναθηναϊκό στο Ισραήλ με την Μακάμπι Χάιφα, για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει για ένα ακόμα ματς στη διάθεσή του τους Μάγκνουσον, Βαγιαννίδη και Αϊτόρ και σε αυτούς έχουν προστεθεί και οι απουσίες των Σποράρ και Πάλμερ-Μπράουν. Οι εκτιμήσεις λένε πως ο Μπρινιόλι θα επιστρέψει στην εστία, στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Σένκεφελντ και Γεντβάι, ο Κότσιρας στο δεξί άκρο της άμυνας και ένας εκ των Χουάνκαρ και Μλαντένοβιτς στο αριστερό, που διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες τη θέση. Δύο εκ των Ρούμπεν, Βιλένα και Αράο θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, σε πιο δημιουργικό ρόλο και προς τα δεξιά θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Μπερνάρ, ένας εκ των Μαντσίνι και Βέρμπιτς στα αριστερά και ο Ιωαννίδης σίγουρα στην κορυφή της επίθεσης.

Στον αντίποδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Κοτάρσκι θα είναι στο τέρμα, ο Κεντζιόρα στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Ραχμάν στο αριστερό και οι Κουλιεράκης, Εκόνγκ οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Δύο εκ των Τσιγγάρα, Σβαμπ και Οζντόεφ θα διεκδικήσουν θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής και μπροστά τους μάλλον θα ξεκουραστεί ο Τάισον και θέση στο βασικό σχήμα θα πάρουν οι Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς και Ντεσπότοφ με τους Σαμάτα και Μπράντον Τόμας να διεκδικούν τη θέση του επιθετικού.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το CosmoteSport1HD και η σέντρα θα γίνει στις 19:30.

Διαβάστε επίσης:

Βααλβάικ – Αγιαξ: Κατέρρευσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων στο 85ο λεπτό (Video)

Γιαννακόπουλος: «Μπράβο στον Ολυμπιακό, πολύ καλύτερος σήμερα»

Super Cup Μπάσκετ: Στον Ολυμπιακό ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Όλα, Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ –,Super League, ola, panathinaikou-paok –