Επανέρχεται ο Κασσελάκης: Από την 1.926 λέξεων ανάρτηση Μητσοτάκη λείπει μόνο η λέξη Μπέος

Απαντήσεις από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητά εκ νέου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με ανάρτηση του στο Facebook.

«Η σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1926 λέξεις. Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ρωτάω ξανά, μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κ.Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον «καταλληλότερο όλων», όπως έχει δηλώσει; Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται; Και πώς, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του Πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;», επισημαίνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται πως χθες Σάββατο ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τον πρωθυπουργό να άρει την υποστήριξή του στο δήμαρχο Βόλου, μετά τον ξυλοδαρμό πλημμυροπαθή.

Αργά το βράδυ, μετά τον πόλεμο ανακοινώσεων που ακολούθησε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε νέα ανάρτηση στα social media στην οποία ανέφερε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Από το πρωί περιμένω κ. Μητσοτάκη…».

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: «Είναι άσχετος, δεν θα μακροημερεύσει» – Η απάντηση της Αυγέρη

Μητσοτάκης για ΟΑΚΑ: «Πρώτη φορά γίνεται έλεγχος στατικότητας από το 2004»

Πτολεμαΐδα: Προεκλογικό σποτ για …Όσκαρ – «Ούτε εγώ δεν κατάλαβα τι είπα»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επανέρχεται, Κασσελάκης, 1 926, Μητσοτάκη, Μπέος,epanerchetai, kasselakis, 1 926, mitsotaki, beos