Kαι η ταλαιπωρία στις τράπεζες για τους συνταξιούχους συνεχίζεται (Photos-Video)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρίτη ημέρα εξυπηρέτησης των συνταξιούχων στα υποκαταστήματα των τραπεζών που έχουν ανοίξει για αυτούς που δεν έχουν κάρτα ανάληψης.

Μεγάλος όγκος βρέθηκε στα υποκαταστήματα των τραπεζών και την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ σήμερα ήδη η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως "πιο ελεγχόμενη", καθώς οι δύο πρώτες κρίσιμες μέρες με την μαζική προσέλευση των συνταξιούχων στα υποκαταστήματα για να εξυπηρετηθούν, πέρασε.

Παρόλα

αυτά οι ουρές ταλαιπωρίας για τους συνταξιούχους δεν λείπουν και σήμερα, με τους ηλικιωμένους να στήνονται στις ουρές για να πάρουν μέρος της σύνταξης τους.

Αν και η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών για εξυπηρέτηση με αλφαβητική σειρά δεν εφαρμόστηκε στην πλειοψηφία των τραπεζών, σήμερα Παρασκευή εξυπηρετούνται οι δικαιούχοι με επίθετο που αρχίζει με Ν-Ω.

τράπεζες επίσης θα εκδώσουν το συντομότερο χρεωστικές κάρτες, ώστε να συναλλάσσονται κανονικά σε σημεία πώλησης που δέχονται χρεωστικές κάρτες, καθώς και να κάνουν τις προβλεπόμενες αναλήψεις των 60 ευρώ ημερησίως, οι συνταξιούχοι χωρίς να υφίστανται τόσο μεγάλη ταλαιπωρία.

Ξάνθη

"Eντυπωσιακή" είναι η ουρά που έχουν σχηματίσει από το πρωί οι συνταξιούχοι έξω από την Εθνική Τράπεζα της Ξάνθης.

Όπως αναφέρει το Thrakitoday.com "με μια γιγάντια ουρά συνταξιούχων έξω από το κεντρικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ξάνθη, στο πεζόδρομο της Γ. Σταύρου το πρωί της Παρασκευής, ολοκληρώνεται ο κύκλος της εβδομάδας των παθών για τους ηλικιωμένους της περιοχής".

Τράπεζεςουρές συνταξιούχωνHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα