Beach Soccer, Beach Volley & θέαμα στα μηχανοκίνητα, αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Advertorial

Το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, περιλαμβάνει πλούσια δράση για ακόμα μία εβδομάδα, με ποδόσφαιρο στην άμμο, Beach Volley και μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Μέσω του COSMOTE SPORT 8HD θα βρεθούμε στο Estádio do Viveiro

της Nazaré, της Πορτογαλίας. Εκεί θα διεξαχθεί το Euro Beach Soccer League, στο οποίο η Ελλάδα εκπροσωπείται με ανδρική και γυναικεία ομάδα. Στην κατηγορία των γυναικών, η πρώτη σύνδεση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/7, στις 13.45 για τον αγώνα Ελβετία-Ελλάδα. Το Σάββατο 8/7, θα παρακολουθήσουμε το Τσεχία-Ελλάδα (12.00) και την Κυριακή 9/7, στις 12.30, τους αγώνες κατάταξης. Στους άνδρες, παρακολουθούμε τα παιχνίδια Ελλάδα-Ουκρανία (Παρασκευή 7/7, 16.15), Ισπανία – Ελλάδα (Σάββατο 8/7, 18.45) και Πολωνία-Ελλάδα (Κυριακή 9/7, 16.15).

Στο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT, υπάρχει και το FIVB World Tour Beach Volley που θα διεξαχθεί στο Γκστάαντ της Ελβετίας και θα το παρακολουθήσουμε στο COSMOTE SPORT 6HD. Την Παρασκευή 7/7, στις 18.05, διεξάγεται ο πρώτος προημιτελικός γυναικών, στις 19.05 ακολουθεί ο δεύτερος, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τους ημιτελικούς (Σάββατο 8/7, 12.05 και 13.05), τον τελικό (Σάββατο 8/7, 17.35), αλλά και την τελική φάση των ανδρών (Κυριακή 9/7, 11.05 & 12.05 ημιτελικοί και τελικός 16.00).

Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εκτός από τον 9ο αγώνα του πρωταθλήματος της Formula 1, στην Αυστρία, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Kentucky Quaker State 400, που ανήκει στο NASCAR Cup Series.

Μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν συναρπαστικές κινηματογραφικές πρεμιέρες.

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζει η περιπέτεια φαντασίας της Disney, Doctor Strange με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τίλντα Σουίντον (Κυριακή 9/7, 21.00, ζώνη Blockbuster). Εδώ ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ενσαρκώνει έναν κορυφαίο νευροχειρουργό, ο οποίος εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στα χέρια, ψάχνει θεραπεία στο μακρινό Κατμαντού, σε ένα εναλλακτικό κέντρο ανάρρωσης. Οι συνδρομητές, θα έχουν ακόμα την ευκαιρία να απολαύσουν τη δραματική, βραβευμένη στις Κάννες, ελληνογαλλική συμπαραγωγή, The Stopover (Voir du pays) (Πέμπτη 6/7, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), αλλά και την περιπέτεια Οι Εξολοθρευτές (Eliminators) (Δευτέρα 10/7, 21.00, ζώνη Action) – όλα σε Α’ Προβολή.

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, δεν χάνουμε την πρεμιέρα της ταινίας θρίλερ Σφαγείο (Abattoir) για την εξιχνίαση μιας υπόθεσης δολοφονίας (Σάββατο 8/7, 22.00). Επίσης σε Α’ προβολή , παρακολουθούμε την Τετάρτη 5/7, στις 22.00, την ρομαντική κομεντί Bridal Wave με την Άριελ Κίμπελ (The Vampire Diaries), ενώ την Παρασκευή 7/7, την ίδια ώρα, την κωμωδία We Are Your Friends, με τον Ζακ Έφρον. Την Τρίτη 4/7 ξεκινάει στο ίδιο κανάλι το αφιέρωμα σε επιτυχημένες ταινίες γουέστρερν με δύο ταινίες back2back. Στις 20.15, παρακολουθούμε την ταινία Βέρα Κρουζ (Vera Cruz), με τον Γκάρι Κούπερ, ενώ στις 22.00 την ταινία Ρίο Γκράντε (Rio Grande) με τον Τζον Γουέιν.

Τέλος, μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την υπερπαραγωγή Κονγκ: Η νήσος του κρανίου (Kong: Skull Island) με τους Τομ Χίντλεστον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και Μπρι Λάρσον (Τετάρτη 5/7).

Η δίκη του Allen Iverson

Τον Φεβρουάριο του 1993, ο 17χρονος “Answer” - Allen Iverson έπαιζε μπόουλινγκ με τέσσερις συμμαθητές του, στο Hampton της Βιρτζίνια, μέχρι που κάποια στιγμή προέκυψε καυγάς με μια ομάδα θαμώνων. Το περιστατικό έφτασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες με τον “καλύτερο αθλητή των high schools” να φυλακίζεται, για κάτι που έως και σήμερα θεωρείται αμφισβητούμενο. Την Πέμπτη 7/7, στις 21.00, θα παρακολουθήσουμε στο COSMOTE SPORT 6HD τη δίκη που δίχασε την Αμερική, στο πλαίσιο των ντοκιμαντέρ “ESPN 30 for 30”. Ο υποψήφιος για OSCAR®, σκηνοθέτης Steve James επέστρεψε στην πατρίδα του, για να εξετάσει την υπόθεση.

Η μάχη συνεχίζεται στην Αυστρία

Ο αγώνας του Μπακού ήταν ο πιο επεισοδιακός της τρέχουσας σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, με τον Ντανίλε Ρικιάρντο να παίρνει την πρώτη του νίκη. Η χρονιά συνεχίζεται στην Αυστρία (Grosser Preis von Österreich 2017), όπου οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές θα γίνουν την Παρασκευή 7/7, στις 10.50 (COSMOTE SPORT 5HD), οι πρώτες κατατακτήριες το Σάββατο 8/7 (14.50), και ο αγώνας, την Κυριακή 9/7 (14.45).

Ο νέος πρωταθλητής στην COSMOTE TV

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Βραζιλία, η τρίτη στο World League το 2016, Γαλλία και οι χάλκινοι στη Βραζιλία Αμερικανοί είναι μεταξύ των φιναλίστ του FIVB Volleyball World League. Οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 7HD τα παιχνίδια της τελικής φάσης που θα διεξαχθούν στη Βραζιλία. Η πρώτη σύνδεση θα γίνει την Τρίτη 4/7, στις 21.05 για το ματς Βραζιλία-Καναδάς, ενώ την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και το Γαλλία-ΗΠΑ (23.40). Την Παρασκευή 7/7 θα γίνουν οι ημιτελικοί (21.05 και 23.40), ενώ την Κυριακή 9/7 ο τελικός (05.05, COSMOTE SPORT 7HD).

The Stopover (Voir du pays) – Α’ Προβολή

Επιστρέφοντας από το Αφγανιστάν στη χώρα τους, δύο Γαλλίδες ενταγμένες στον στρατό, σταματούν μαζί με τη διμοιρία τους για τρεις ημέρες στην Κύπρο. Ο πόλεμος όμως τις ακολουθεί μέχρι κι εκεί. Η ταινία αποτελεί μια συμπαραγωγή ΕλλάδαςΓαλλίας, η οποία βραβεύτηκε στις Κάννες (Πέμπτη 6/7, COSMOTE CINEMA 1HD, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres).

Doctor Strange – Α΄ Προβολή

Το blockbuster της Disney, με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 9/7, στις 21.00. Ο κορυφαίος νευροχειρουργός Στίβεν Στρέιντζ τραυματίζεται σοβαρά στα χέρια εξαιτίας ενός ατυχήματος. Αναζητώντας θεραπεία, θα καταφύγει στο Κατμαντού και σε ένα εναλλακτικό κέντρο ανάρρωσης. Έχοντας αποκτήσει πλέον υπερφυσικές ικανότητες, καλείται να επιλέξει αν θα επιστρέψει στην παλιά του ζωή ή αν θα αγωνιστεί ενάντια σε αθέατες σκοτεινές δυνάμεις (COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Blockbuster).

Σφαγείο (Abattoir) – Α΄ Προβολή

Με αφορμή τη δολοφονία της αδερφής της, μία ρεπόρτερ, συνεργάζεται με έναν αστυνομικό, με σκοπό την εξιχνίαση των λόγων που οδήγησαν έναν φαινομενικά καλό άνθρωπο, να διαπράξει έγκλημα. Η ταινία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8/7, στις 22.00 (COSMOTE CINEMA 2HD).

Οι Εξολοθρευτές (Eliminators) – Α΄ Προβολή

Ένας πρώην Ομοσπονδιακός πράκτορας των ΗΠΑ, αναγκάζεται να εγκαταλείψει το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, εξαιτίας μιας εισβολής που γίνεται στο σπίτι του. Λόγω του ότι η εισβολή συνοδεύεται με πολλές ανθρωποκτονίες, οι «διώκτες» του, στέλνουν τον πιο επικίνδυνο πληρωμένο δολοφόνο για να τον σκοτώσει. Με τη ζωή της κόρης του να είναι σε κίνδυνο, ο ίδιος πρέπει να κάνει τα πάντα για την προστασία τους (Δευτέρα 10/7, COSMOTE CINEMA 1HD, 21.00, ζώνη Action).

Bridal Wave – Α΄ Προβολή

Μια γυναίκα πάει σε ένα τουριστικό θέρετρο για να παντρευτεί. Τα σχέδιά της όμως ανατρέπονται, όταν περιμένοντας τον μέλλοντα σύζυγό της, γνωρίζει έναν άλλον άντρα. Η ταινία κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 5/7, στις 22.00 (COSMOTE CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First).

Stitchers 2 – Νέος Κύκλος

Η Kirsten Clark, έχει την μοναδική ικανότητα να «χακάρει» το μυαλό ανθρώπων που μόλις απεβίωσαν. Μετά την πρόσληψή της από μια κυβερνητική υπηρεσία, η Kirsten αποτελεί την τέλεια υποψήφια για τη διερεύνηση φόνων και την αποκρυπτογράφηση άλυτων μυστηρίων. Δίπλα της εργάζεται ο Cameron, ένας νευροεπιστήμονας και ο Linus, ένας έμπειρος μηχανικός και τεχνικός επικοινωνιών. Αρχηγός της μυστικής υπηρεσίας είναι η Maggie, βετεράνος μυστικών αποστολών η οποία κρατά κρυφό τον πιο σημαντικό λόγο ύπαρξης του προγράμματος (Τετάρτη 12/7, FOX Life, 21.00).

We Are Your Friends – Α΄ Προβολή

Ο άσημος DJ Κόουλ και η παρέα του προσπαθούν να ξεφύγουν από το Σαν Φερνάντο Βάλεϊ του Λος Άντζελες και να μετακομίσουν στο Χόλυγουντ. Ένα βράδυ ο νεαρός γνωρίζει τον δημοφιλή DJ Τζέιμς, ο οποίος γίνεται ο μέντοράς του. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται επικίνδυνα, όταν ο Κόουλ, ερωτεύεται την κοπέλα του Τζέιμς (Παρασκευή 7/7, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

Mosquito – Αφιέρωμα

Την Παρασκευή 7/7 στις 22.00, παρακολουθούμε ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα του Animal Planet HD, για τα κουνούπια, τα οποία σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους κάθε χρόνο από ό, τι όλα τα υπόλοιπα πλάσματα μαζί. Επιστήμονες από όλο τον κόσμο εφαρμόζουν νέες μεθόδους καταπολέμησης που θα μπορούσαν να εξοντώσουν ολόκληρους πληθυσμούς κουνουπιών. Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τη μοναδική βιολογία του κουνουπιού και την εκπληκτική τους ικανότητα να προσαρμόζονται και να ξεπερνούν τις προσπάθειες για τον έλεγχό τους.

πρόγραμμα Cosmote TVcosmote tvHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
beach, soccer, volley, cosmote, beach, soccer, volley, the vampire diaries, formula 1, vampire diaries, δραση, sport, euro, league, ελλαδα, fivb, world, quaker, nascar, cup, series, cinema, disney, red, wave, vampire, friends, cruz, rio, skull, island, τομ, iverson, james, γαλλια, κυπρος, ηπα, maggie, fox, life, planet, video, popular, oscar 2011, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, στρατος, Καλή Χρονιά, εκλογες ηπα, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, αφγανισταν, βραζιλια, γυναικα, ηπα, θριλερ, ισπανια, ντοκιμαντερ, ουκρανια, παιχνιδια, πλαισιο, προγραμμα, ταινιες, ωρα, cinema, formula 1, iverson, james, quaker, sport, αγωνες, αυστρια, αμερικη, αφορμη, βετερανος, βραδυ, γινει, γινεται, γκστααντ, δυνατοτητα, δικη, ευκαιρια, υπαρχει, ελβετια, εβδομαδα, ζωη, ζωνη, ιδια, ιδιο, υπηρεσια, υποθεση, καναδας, κωμωδια, λογο, μηχανικος, ρεπορτερ, μυαλο, νικη, ομαδα, παντα, ποδοσφαιρο, πεμπτη, πολωνια, ριο, σαββατο, σεζον, συζυγο, σπιτι, σχεδια, τριτη, τσεχια, τομ, χρυση, αγωνας, ανηκει, βιολογια, cup, disney, euro, fivb, fox, χωρα, εισβολη, κοπελα, κυριακη, league, friends, life, maggie, nascar, νησος, planet, popular, wave, red, skull, series, vampire, world, χερια
Τυχαία Θέματα