28 Χρόνια Μετά: Ο Ντάνι Μπόιλ και ο Άλεξ Γκάρλαντ επανέρχονται με νέα ταινία για… ζόμπι

Μετά από χρόνια φημολογίας και εικασιών, ένα νέο σίκουελ της ταινίας τρόμου 28 Μέρες Μετά (28 Days Later) φέρεται να είναι στα σκαριά – δύο δεκαετίες από την πρωτότυπη του 2002.

Με τίτλο 28 Years Later, η ταινία σηματοδοτεί την τρίτη συνέχεια μετά το 28 Days Later και το sequel του 2007, 28 Weeks Later. Η νέα ταινία θα σηματοδοτήσει την επανένωση του σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ και του συγγραφέα Άλεξ Γκάρλαντ.

Η νέα

ταινία θα είναι η πρώτη μιας νέας τριλογίας, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter. Ανώνυμες πηγές είπαν ότι η συμφωνία με τα στούντιο και τους streamers θα ολοκληρωθεί αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Το μπάτζετ για κάθε ταινία είναι περίπου 75 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που απέχει πολύ από τον προϋπολογισμό των 8 εκατομμυρίων δολαρίων του 28 Days Later. Η ταινία του 2002 εισάπραξε καλές κριτικές και αποτέλεσε έκπληξη εισπρακτικής επιτυχίας, καθώς και σημείο εκτόξευσης για τον Κίλιαν Μέρφι.

Ο Μέρφι, ο οποίος ήταν ακόμα σχετικά άγνωστος εκείνη την εποχή, έπαιξε έναν ταχυμεταφορέα που ξυπνά από το κώμα σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο έχει καταστραφεί από έναν ιό που μετατρέπει τα θύματα σε αιμοδιψή ζόμπι.

Η ταινία πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την αναβίωση του είδους ταινιών τρόμου με ζόμπι.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι ο Ατζαράκης δίκασε τον «Ελληναρά» που επικρίνει τον Γιώργο Λάνθιμο (Video)

Έμμα Στόουν: Έγινε… viral σε αγώνα NBA για να χαιρετήσει παίκτη των Φοίνιξ Σανς (Video)

Βασίλειος Κωστέτσος: «Ο Κασσελάκης έφερε τη σωστή εκδοχή ενός γκέι άνδρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα