Ζώδια | Προβλέψεις 23-29/1

01:17 23/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Οι προβλέψεις μας για τα ζώδια (Παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας). Από τη Λίλιαν Σίμου.

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ένα ξεκίνημα με ελεύθερη πτήση…

Ας δούμε λοιπόν η θετική εικόνα του ουρανού, πού μπορεί να μας ωφελήσει…

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια (παρακαλούμε διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας)

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Ενδιαφέρουσα

αρχή για σχέδια που όμως δεν πρέπει να βιαστείτε να υλοποιήσετε. Σίγουρα ο ενθουσιασμός είναι ένα μεγάλο όπλο για να προχωρήσετε, αλλά είστε πολύ βιαστικοί. Τα σχέδια θα προοδεύσουν, αν τα θεμελιώσετε σωστά και βρείτε το κατάλληλο υλικό. Άνθρωποι που έχουν νέες ιδέες, ή είναι καινοτόμοι στον τομέα που σας ενδιαφέρει, θα σας προσφέρουν την συμβουλή τους και ενδεχομένως τις διεξόδους που θέλετε. Φίλοι έρχονται κοντά σας, αλλά δεν θα δεθείτε πολύ συναισθηματικά μαζί τους. Απαλλάσσεστε από αδύναμες φιλικές σχέσεις του χθες, επομένως διεκδικείτε καλύτερα μία θέση στις κοινωνικές σας σχέσεις.

Αν κάνετε υπομονή και είστε εργατικοί στο αντικείμενό σας, θα καταξιωθείτε σταδιακά, ειδικά αν έχει αυτό σχέση με τον γραπτό λόγο, ή τον προφορικό. Μελέτες, εργασίες γραπτές που κατατίθενται, θα σας φανούν χρήσιμες. Άνθρωποι των γραμμάτων, θα αναγνωρίσουν τα προσόντα σας και κυρίως την προσπάθειά σας, επομένως ο τομέας της εργασίας έχει προοπτικές εξέλιξης.

Συναισθηματικά θα προβληματιστείτε πάνω στο όραμα που ακολουθείτε και ίσως διαπιστώσετε ότι έχετε υπερβολικά εξιδανικεύσει το ταίρι σας.

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Πρέπει να οραματιστείτε μία νέα αρχή στον χώρο της καριέρας σας. Σίγουρα σας ενδιαφέρει η σταθερότητα και η ασφάλεια, αλλά δεν είναι σωστό να μένετε σε ένα τέλμα. Αν και φαντάζεστε πως είναι ριψοκίνδυνο να κάνετε τώρα ένα νέο βήμα, θα παρουσιαστούν προτάσεις που θα σας δημιουργήσουν καλή εντύπωση. Ενδιαφερθείτε για ό,τι είναι καινοτόμο ή πρωτοποριακό. Αν πάλι, έχετε κάποιες νέες ιδέες, τότε θα διαπιστώσετε πως θα γίνουν αποδεκτές και θα εντυπωσιάσουν ευχάριστα. Μπορεί να διστάζετε, ή να έχετε κάποια ανησυχία, ωστόσο, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα φανείτε ανανεωμένοι και θα εκπλήξετε ευχάριστα.

Στον αισθηματικό τομέα, οι προσπάθειες και η υπομονή σας ανταμείβονται αυτή την περίοδο. Βέβαια, καθώς θα δείτε στο ανάλογο άρθρο, ο Άρης στρέφεται ανάδρομος και αυτό καθυστερεί λίγο τις εξελίξεις. Αλλά έχετε με τη σειρά σας κάποια αργή ροή γενικά στις αποφάσεις και στις πρωτοβουλίες. Είστε σε μία καλή εξέλιξη και μπορείτε να διατηρείτε την αισιοδοξία σας.

Αλλά θα κρίνετε κάποια φιλία που φαίνεται να κρύβει ένα πλατωνικό ερωτισμό, μέσα στην εβδομάδα, αν όντως αξίζει ή σας ενδιαφέρει…ή όχι.

Δίδυμοι (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Σε ευνοϊκή γωνία η Νέα Σελήνη κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου. Αν σπουδάζετε, θα σας απασχολήσει το θέμα των μαθημάτων και της διδασκαλίας και θα έχετε μία καλή εξέλιξη, ακόμη κι αν ως τώρα υπήρχαν δυσκολίες. Έχετε χρόνο και θα υπάρχει διαύγεια, προκε

Keywords
Τυχαία Θέματα