Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-20/2/12 [bonus Valentine]

11:18 12/2/2012 - Πηγή: Neolaia

Από τη Λίλιαν Σίμου

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Αφροδίτη ήδη βρίσκεται στο ζώδιό σας και είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να δράσετε με βάση τις συγκινήσεις που σας προκαλεί, θα λέγαμε πως πρέπει να προσέχετε γιατί προκαλείτε πάθη και αντιδράσεις γύρω από το πρόσωπό σας. Άλλους μαγνητίζετε κι άλλους αφήνετε σε απόσταση, ανάλογα με τις διαθέσεις. Σίγουρα όμως, φαίνεστε απρόβλεπτοι και διαφορετικοί. Κατά συνέπεια, θα ήταν καλό να μην βιάζεστε για αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, κυρίως τα αισθηματικά.

Την ημέρα της γιορτής των

ερωτευμένων, μπορείτε να είστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, αποφασίστε εσείς ένα όμορφο δώρο ή μία κοινωνική έξοδο και να είστε σίγουροι πως μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις! Αφήστε όμως την ζήλια ή την διάθεση κυριαρχίας, για άλλες μέρες!

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με μία δυσκολία συνδυασμών, η εβδομάδα αυτή θα σας προσφέρει προκλήσεις για να ανατρέψετε την ήρεμη ζωή σας. Μπορεί να σας αναστατώσουν μέσα στον χώρο της καριέρας, με ζήλια και ένα αθέμιτο ανταγωνισμό. Ίσως θα ήταν καλό να είστε σε εγρήγορση και να δράσετε με σύνεση, αλλά μέσα από μία σωστή και μεθοδική τακτική. Επειδή δεν έχετε μεγάλη ευελιξία σε περιόδους κρίσης, προστατευθείτε από την εσωτερική σας παρόρμηση και αφήστε για αργότερα τις αντιπαραθέσεις.

Την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων, θα λέγαμε πως θα σας ταίριαζε μία έξοδος σε ένα ρομαντικό χώρο, με ένα δώρο-έκπληξη προς το ταίρι σας, ή μία έξοδο που θα είναι έκπληξη. Αν έχετε μία παράνομη σχέση, υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθεί όμως, είτε γιατί δεν ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, είτε γιατί υπάρχει κάποιος που θα αντιδράσει ενοχλώντας σας.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η ζωή σας έχει ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Αλλαγές στα σχέδια, στις αισθηματικές αλλά και επαγγελματικές σας υποθέσεις, για να βρείτε ένα στόχο που ταιριάζει με τις φιλοδοξίες σας. Υπάρχει σίγουρα ένας αριθμός ατόμων που σας περιβάλλουν στηρίζοντας, αλλά έχετε επιπλέον και κάποιους ανθρώπους που ενώ φαίνονται σαν φίλοι, ή συμπαραστάτες, έχουν ζήλια για το έργο σας. Ας είστε επιφυλακτικοί και μην βασίζεστε πολύ στις υποσχέσεις που παίρνετε αυτή την εποχή.

Την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων, καλό θα ήταν να βρεθείτε σε ένα ανοιχτό χώρο με φίλους, μεγάλη και χαρούμενη συντροφιά, να διασκεδάσετε με άτομα που θέλουν να ξεφύγουν από την έγνοια και να προσέχετε μην προκληθεί ζήλια από το ταίρι σας, λόγω της γοητείας που ασκείτε στο περιβάλλον σας.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Καθώς είστε ευαίσθητοι και δεκτικοί, η περίοδος αυτή σίγουρα σας δημιουργεί άγχος και μπορεί να προκαλεί ποικίλα συναισθήματα μέσα από τις κοινωνικές σας σχέσεις. Η πορεία θα δείξει, ποιες από αυτές θα είναι σταθερές και θα φέρουν μακροχρόνιες χαρές, και ποιες όχι. Σίγουρα, καλό θα ήταν αυτή την εποχή, να μην εμπιστεύεστε εύκολα ξαφνικές προτάσεις για δουλειά, ή για οικονομικές απολαβές, που θα απαιτήσουν συνεργασίες με δαπάνες τι

Keywords
Τυχαία Θέματα