Βελτιώνεται η υγεία της νεαρής που κακοποιήθηκε στην Πάρο

11:18 9/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Θετικές εξελίξεις όσον αφορά στην κατάσταση της 15χρονης, Μυρτώς, η οποία κακοποιήθηκε στα μέσα του καλοκαιριού κατά τη διάρκεια διακοπών στην Πάρο.

Το νεαρό κορίτσι άνοιξε τα μάτια του και έσφιξε το χέρι της μαμάς του, η οποία δεν έχει φύγει από το πλευρό της εδώ και ενάμιση μήνα περίπου. Η Μυρτώ ανταποκρίνεται οπτικά και εστιάζει το βλέμμα της ωστόσο ακόμη δεν είναι σε θέση να μιλήσει.

Στο Νοσοκομείο «Αττικόν» όπου και νοσηλεύεται το κορίτσι πραγματοποιήθηκε συμβούλιο γιατρών, ανάμεσα τους και ο κορυφαίος νευροχειρουργός Δαμιανός Σακκάς, μετά από παράκληση

της μητέρας για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις τους.

Η μητέρα δήλωσε στην «Real News» ότι «Προσπαθώ να της λέω πράγματα που της αρέσουν, όπως ότι θα πάμε μαζί στην Κορέα, ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόταν και μάζευε χρήματα για αυτό. Με κοιτάζει και κλαίει, σαν να έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την κατάσταση της και σαν να μου ζητάει βοήθεια. Αλλά δεν μπορώ να τη βοηθήσω…»

Οι γιατροί έχουν προτείνει στη μητέρα της να τη μεταφέρουν σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα ή στο Ρίο ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο μεταφοράς της στη Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα