Συνελήφθη ο δράστης του ξυλοδαρμού του Mr. Kalua

16:17 9/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Συνελήφθη 19χρονος Σέρβος στη Μύκονο για τον άγριο ξυλοδαρμό του ιδιοκτήτη του club Kalua, Μανώλη Διαμαντούλη, οποίος λόγω της βαρύτητας του τραυματισμού μεταφέρθηκε από το τοπικό κέντρο υγείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Το περιστατικό είχε συμβεί την περασμένη Τρίτη, κοντά στο κέντρο διασκέδασης που διατηρεί ο 62χρονος επιχειρηματίας στη Μύκονο. Ο δράστης

εντοπίστηκε από τα πλάνα της επίθεσης που κατέγραψαν οι εξωτερικές κάμερες ασφαλείας ενός κοσμηματοπωλείου. Οι άνδρες του Λιμεναρχείου Μυκόνου έχοντας εφοδιαστεί από τις αρχές με τη φωτογραφία του υπόπτου, μόλις είδαν τον νεαρό Σέρβο να στο λιμάνι έτοιμο για αναχώρηση προς Πειραιά, τον ακινητοποίησαν και ακολούθως τον οδήγησαν στο Λιμεναρχείο για προανάκριση. Με βάση τα όσα διέρευσαν, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι επιτέθηκε στον επιχειρηματία, λόγω σχολίου που απευθύνθηκε από τον τελευταίο στην κοπέλα με την οποία διασκέδαζε!

Ο Σέρβος αναμένεται να κατηγορηθεί για βαριές σωματικές βλάβες και να παραπεμφθεί στην εισαγγελεία Πρωτοδικών Σύρου. Ο 62χρονος Μανώλης Διαμαντούλης είχε βρεθεί αιμόφυρτος με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο και χωρίς τις αισθήσεις του στο δρόμο κοντά στο κέντρο και μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα