Πανεπιστήμιο Αιγαίου | Σεμινάρια eLearning στην Διοίκηση Τουρισμού

16:14 13/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δραστηριοποιείται δυναμικά στην εξ αποστάσεως παροχή επιστημονικής και εξειδικευμένης επαγγελματικής εκπαίδευσης – κατάρτισης στον ευρύτερο επιστημονικό χώρο του τουρισμού κεφαλαιοποιώντας το συγκριτικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διαθέτει σε πανελλήνια κλίμακα.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση, περιλαμβάνεται και εκπαιδευτικό πρόγραμμα σειράς 33 αυτόνομων σεμιναρίων εκπαίδευσης εξ ολοκλήρου από απόσταση στη Διοίκηση Τουρισμού με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Δρ. Ανδρέα Παπαθεοδώρου Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και

Διευθυντή του Εργαστηρίου Τουριστικών Ερευνών και Μελετών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Το κάθε σεμινάριο είναι διάρκειας δεκατριών (13) εβδομάδων (δηλαδή τριών μηνών) εντός των οποίων πραγματοποιούνται είκοσι έξι (26) ώρες επικοινωνίας μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων. Βασική καινοτομία του προγράμματος αποτελεί ο συνδυασμός δύο μεθόδων διδασκαλίας, δηλαδή της σύγχρονης και ασύγχρονης από απόσταση εκπαίδευσης. Επιπλέον και ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προέβη σε δραστική μείωση των διδάκτρων με επαναπροσδιορισμό τους στα 400 ευρώ ανά σεμινάριο (με δυνατότητα περαιτέρω έκπτωσης).

Για να μπορέσετε να δείτε τα σεμινάρια, μεταβείτε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Η δεύτερη περίοδος υλοποίησης των σεμιναρίων θα ξεκινήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2013. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 15η Φεβρουαρίου 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα