Δέσποινα Βανδή | Ακύρωσε συναυλία της στην Κύπρο εξαιτίας ακριβού εισιτηρίου

14:53 9/11/2012 - Πηγή: Neolaia

Η Δέσποινα Βανδή επρόκειτο να εμφανιστεί στη Λεμεσό στις 18 Νοεμβρίου μαζί με το Νίνο και τους Vegas. Η ίδια είχε την ενημέρωση πως η είσοδος για τη συναυλία θα ήταν δωρεάν για τους Κύπριους που επιθυμούσαν να τη δουν από κοντά. Ωστόσο πριν από μερικές ημέρες πληροφορήθηκε πως υπήρχε αντίτιμο για τη συναυλία και μάλιστα πολύ ψηλό, αξίας 50 ευρώ. 

Τότε η ίδια μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως ακυρώνει τη συναυλία εξαιτίας του ακριβού εισιτηρίου. Διαβάστε την ανακοίνωση της

τραγουδίστριας:

«Όπως σας είχα ήδη ανακοινώσει προ ημερών, όσον αφορά στη συναυλία που μου είχε προταθεί για τις 18/11 στην Κύπρο, είχα λάβει τη διαβεβαίωση από τους διοργανωτές ότι η είσοδος σε αυτήν θα ήταν δωρεάν. Η δωρεάν είσοδος στη συναυλία ήταν για μένα προϋπόθεση της εμφάνισής μου, ακριβώς επειδή ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε όλους τους Κύπριους φίλους μου να με παρακολουθήσουν σε μία εποχή αντίξοη οικονομικά, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους Κύπριους.

Αφού επιβεβαίωσα τις αρχικές φήμες ότι η είσοδος δεν θα είναι τελικά δωρεάν αλλά με εισιτήριο και μάλιστα αρκετά «τσουχτερό» (50€), τηρώντας την αρχική μου δέσμευση προς όλους εσάς, αποφάσισα να μην αποδεχθώ την πρόταση συμμετοχής μου στη συναυλία της 18/11″.

Οι διαδικτυακοί της «ακόλουθοι» την συνεχάρησαν για αυτή της την κίνηση εν όψει της δύσκολης οικονομικής περιόδου που περνάμε όλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα