ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απόπειρα δολοφονίας κατά του Σουλεϊμάν

14:52 9/11/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Σουλεϊμάν πέφτει θύμα απόπειρας δολοφονίας από την Σαντικά, ενώ και η ζωή της Χουρέμ κινδυνεύει...
Οι εχθροί του ζευγαριού είναι αποφασισμένοι να δολοφονήσουν το ζευγάρι. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Βικτώρια βάζει το μαχαίρι στον λαιμό του Σουλεϊμάν,
φτάνοντας πολύ κοντά στο να εκδικηθεί για τον θάνατο του άντρα της. Η Χουρέμ και ο Λεό κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους με τα δηλητηριασμένα λουκούμια. Ο Σουλεϊμάν μαθαίνει πως η Βικτώρια είναι ένας δολοφόνος που έστειλε ο Λάιος και ζητάει εξηγήσεις από τον Ιμπραήμ που την έβαλε στο χαρέμι. Ο Ματρακτσί, που δεν ξέρει όσα έχουν συμβεί, περιμένει από τον Ιμπραήμ Πασά να του παραδώσει την Σαντικά, για να παντρευτούν. Ο Σουλεϊμάν μαθαίνει πως ο Ματρακτσί έφερε τη Βικτώρια στον Ιμπραήμ Πασά.
Αποφασίζει να τιμωρήσει τον Λάϊο το συντομότερο. Ο Σουλεϊμάν καλεί τη Σύνοδο και ανακοινώνει την απόφασή του για την εκστρατεία στο Μπούντιν. Η Χουρέμ αισθάνεται πως μισεί τον Ιμπραήμ περισσότερο από κάθε άλλη φορά και κατηγορεί για προδοσία τη Νιγκιάρ. Η Νιγκιάρ χάνει την εμπιστοσύνη της Χουρέμ.
Ο Ιμπραήμ Πασά πηγαίνει στην εκστρατεία με την εμπροσθοφυλακή. Ο Ιμπραήμ βρίσκεται στο στρατόπεδο του Πλόβντιβ, ο στρατός του Σουλεϊμάν έχει εγκατασταθεί στο στρατόπεδο της Αδριανούπολης. Ο Γκιούλ Αγά, στο παλάτι της Αδριανούπολης, προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στη δυναστεία. Οι στρατιές του Σουλεϊμάν και του Ιμπραήμ Πασά συναντιούνται στην Ουγγαρία. Έχουν έναν στόχο: να προχωρήσουν προς το Μπούντιν και να καταστρέψουν τον Λάιο!

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα