Χρυσή Αυγή | Ένας μικρός στρατός θα τη φυλάει

19:18 9/7/2012 - Πηγή: Neolaia

Ένα μικρό στρατό με βαρύ εξοπλισμό φαίνεται ότι «παρήγγειλε» από τους υπευθύνους της ελληνικής Βουλής ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ο κ. Μιχαλολιάκος

ζητά με εξώδικη πρόσκληση-διαμαρτυρία στην ΕΛΑΣ για τον ίδιο και τους 18 βουλευτές του ειδικό εξοπλισμό μάχης, πολλούς περισσότερους από το προβλεπόμενο άνδρες ασφαλείας και μάλιστα της επιλογής του κόμματός του!

Αναλυτικότερα, η Χ.Α. φαίνεται να ζητά ένα αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο, τρία υποπολυβόλα MP-5, σαράντα αλεξίσφαιρα γιλέκα ελαφρού τύπου, είκοσι βομβίδες κρότου-λάμψης τύπου Ραιμένταλ (2-bang) και δύο ανιχνευτές μετάλλων για σωματική έρευνα. Στο έγγραφο γνωστοποιείται ότι η Κοινοβουλευτική ομάδα του αποτελεί στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων.

Αν όλα τα κόμματα και οι Βουλευτές χρειάζονται την προστασία που ζητά ο κ. Μιχαλολιάκος για τον ίδιο, την οικογένειά του και τα μέλη της Κ.Ο. του κόμματός του, τότε αναρωτιέται κανείς ποιοι και πόσοι από τη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ θα απομείνουν για το επιχειρησιακό και λειτουργικό καθημερινό της έργο.

Keywords
Τυχαία Θέματα