Χιονοδρομικά 2013 | Παρνασσός | Δείτε τιμές και πληροφορίες!

Τα χειμερινά sports, έχουν πάρει τα πάνω τους τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας!

Ας δούμε λοιπόν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε!

Ξενικάμε με το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού!

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ (τηλ. 22340 22700, http://www.parnassos-ski.gr)

Ο Παρνασσός είναι από τα ομορφότερα βουνά της Ελλάδας,

κατάφυτο από Κεφαλονήτικα έλατα με πυκνή βλάστηση και σπάνια φυσική ομορφιά που γοητεύει τον επισκέπτη όλο το χρόνο. Στο βουνό αυτό λειτουργεί από Δεκέμβριο έως αρχές Μαΐου, σε υψόμετρο 1.600-2.250 μέτρα, στις τοποθεσίες Κελάρια και Φτερόλακκα, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, το μεγαλύτερο και αρτιότερα οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας μας.

Το Κέντρο διαθέτει 19 πίστες, 7 χιονοδρομικές διαδρομές, 10 μονοπάτια και τρεις μίνι πίστες αρχαρίων όλων συνολικού μήκους περίπου 36 χιλιομέτρων. Οι πίστες είναι μήκους κατάβασης από 50 μ. έως 4 χλμ. για αρχαρίους, μέσους και καλούς χιονοδρόμους. Για τους λάτρεις της περιπέτειας, υπάρχουν 12 εκτός πίστας «μαύρες» διαδρομές με πραγματικά βαθύ χιόνι και πολλή-πολλή αδρεναλίνη. Το Κέντρο διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα και την εν γένει καλή λειτουργία του.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των χιονοδρόμων, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, την Λαμία και την Πάτρα και οι εγκαταστάσεις, του επιτρέπουν την εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού επισκεπτών και χιονοδρόμων. Στο Κέντρο λειτουργούν δύο καφετερίες-chalet και εστιατόριο, σχολές εκμάθησης σκι και snowboard, καταστήματα ενοικίασης χιονοδρομικού εξοπλισμού, καθώς και υπηρεσία φύλαξης με παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες. Από εφέτος, λειτουργεί για πρώτη φορά στην θέση Κελάρια 1750, κατάστημα συντήρησης για σκι και snowboard, με τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά μηχανήματα.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού εξασφαλίζει σε όλους τους χιονοδρόμους και επισκέπτες ιατρική κάλυψη.

Κατά το χρονικό διάστημα 22/12-06/01 ισχύουν οι τιμές Σ/Κ & αργίεςΕισιτήρια:

Ενήλικες: Σ-Κ & αργίες 30€, καθημερινές 15€.
Μαθητές: 5-17 ετών: Σ-Κ & αργίες 15€, καθημερινές 8€.
Φοιτητές: έως 23 ετών: Σ-Κ & αργίες 25€, καθημερινές 14€.
Ανω των 65 ετών: Σ-Κ & αργίες 27€, καθημερινές 14€.
Παιδιά 0-5 ετών, ΑΜΕΑ, άτομα άνω των 75 ετών: 1€.

Βόλτα με αναβατήρα:

Ενήλικες: Σ-Κ & αργίες 10€, καθημερινές 8€.
Μαθητές 5-17 ετών: Σ-Κ & αργίες 5€, καθημερινές 4€.
Παιδιά έως 5 ετών: 1€.

Κάρτες απεριορίστων : Μεγάλη γκάμα από εισιτήρια πολλαπλών μονάδων σε τιμές από 45 ευρώ, ανά κατηγορία.Ενοικιάσεις εξοπλισμού / μαθήματα :

Set Ski: 15€.
Set Snowboard: 20€.
Έλκηθρο: 10€.
Ειδικές τιμές για γκρουπ & πακέτα ενοικίασης εξοπλισμού.

Δάσκαλος Σχολής Χιονοδρομίας: Σ-Κ & αργίες 45, καθημερινές 22.Λοιπές παροχές (ενδεικτικά) :Στα 15 ευρώ η μετάβαση με ski bus. Εκπτωση 20% στα εισιτήρια χιονοδρομίας σε όσους ανεβαίνουν με ski bus στο Χιονοδρομικό.Εκπτωση 10% σε όλες τις on line αγορές ημερήσιων εισιτηρίων ενηλίκωνΣειρά εκπτώσεων με την αγορά πολυήμερων εισιτηρίων: πχ κάρτα 10 μονάδων (5 αργίες ή 10 καθημερινές) με έκπτωση 10% και τελική τιμή 135€Οικογενειακή κάρτα πολυήμερων εισιτηρίων:
-με έκπτωση 97% για παιδιά κάτω των 5 ετών,
-με έκπτωση 50% για παιδιά 5-17 ετών,
-με έκπτωση 97% από το δεύτερο και πλέον παιδί οικογένειας χιονοδρόμων σε ημερήσια και πολυήμερα εισιτήρια.Σαλέ-εστίαση :
-Ελληνικός καφές 2€.
-Αναψυκτικό, τσάι 2,50€.
-Καπουτσίνο 4€.
-Ποτήρι βότκα 65€

Πληροφορίες για τις τιμές, από tanea.gr
Φωτογραφίες από το facebook page του Παρνασσού: Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Keywords
Τυχαία Θέματα