Neolaia SumUp #6 | Τα άρθρα που απαγορεύεται να έχασες!

Προπαραμονή Χριστουγέννων 2012 και το σημερινό SumUp έχει τα πάντα, ή τέλος πάντων, έχει αρκετές ειδήσεις για ένα ευχάριστο διάβασμα Κυριακής. Κάθε φορά που γράφω για διάβασμα Κυριακής, θυμάμαι το πόσο μισούσα το συνδυασμό αυτών των 2 λέξεων όταν πήγαινα σχολείο. Anyway, let the news’ storm begin!

Ο κόσμος που λέτε, μπορεί να μην τελείωσε στις 21 του μήνα, αλλά εμείς δε χάσαμε την ευκαιρία και φτιάξαμε ένα Neolaia’s Fav με θέμα «τι θα κάναμε την τελευταία

μέρα του κόσμου«. Τώρα που γυρίσαμε στο κανονικό ημερολόγιο, μπορούμε να γυρίσουμε στα γιορτινά θέματα! Ας χαμογελάσουμε όπως η ΓΑΔ στους Ολυμπιακούς και ας απολαύσουμε τρία χριστουγεννιάτικα άρθρα:

Πολυπολιτισμικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στις ΒρυξέλλεςDIY: Πολύχρωμα Χριστουγεννιάτικα μπισκόταΣυνταγή για μελομακάρονα από τον Ευτύχη Μπλέτσα

Επίσης, έχουμε όπως και στο προηγούμενο SumUp, πολλές νέες συλλογές σχετικές με το τι έγινε μέσα στο 2012:

Τα δημοφιλέστερα βίντεο του YouTube για το 2012Τα στατιστικά του ελληνικού Twitter για του 2012Τα Facebook Trends 2012 με τα γεγονότα που κέρδισαν την προσοχήΤα 10 δημοφιλέστερα τραγούδια του YouTube για ΕλλάδαΤο επίσημο YouTube Rewind 2012 με πρωταγωνιστή το Gangnam StyleΤην κορυφαία τραγουδίστρια του 2012 σύμφωνα με το BillboardΤις πιο δημοφιλείς ταινίες του 2012 σύμφωνα με το FacebookΤους 10 πιο δημοφιλείς celebrities στα Social MediaΤα δημοφιλέστερα Google Doodles του 2012Το καλύτερο αθλητικό σαρδάμ του 2012 (αυτό το διαλέξαμε μόνοι μας!)Τα καλύτερα photobombs του 2012Τα πιο δημοφιλή βιβλία του 2012 σύμφωνα με τα Facebook TrendsΤο 2012 σε 60 δεύτερα από το ReutersΤα λιγότερο viral video του 2012

Στην πολιτική επικαιρότητα, έχουμε το ηχητικό του BBC για τον ξυλοδαρμό Στρατούλη με φερόμενους ως δράστες μέλη της Χρυσής Αυγής, την τροπολογία για τις μεταγραφές 2013, αλλά και ένα ενδιαφέρον κυριακάτικο θέμα για το πως αξιολογεί η τοπική αυτοδιοίκηση την τωρινή κατάσταση. Α έγραψε και βιβλίο ο Επίτιμος. Αν δεν το έγραφα θα έσκαγα.

Τώρα θα σας πάω ένα γρήγορο ταξιδάκι στο YouTube, όπου θα βρείτε:

Την ολοκληρωμένη διαφήμιση της Lacta για το Love in the EndTo νέο ΜΠΡΑΦ από το Mikeius, με θέμα την «Αντρίλα«Το one pound fish που νομίζει πως θα γίνει το νέο Gangnam, αλλά δε το νομίζω.

Από στέκια, πήγαμε στο Polly Maggoo και μάθαμε πως η γαλλική κουζίνα μπορεί να είναι προσιτή (άμα θέλει), πήγαμε για καφέ στο πανέμορφο Mona’s στο Χαλάνδρι, αλλά και για φαγητό στο Βραστό, το μεγάλο μυστικό στην ίδια περιοχή. Τέλος, πήγαμε Καλλίστη Γεύσις με 10 ευρώ! Αν πάντως είναι να κάτσετε σπίτι, δοκιμάστε να φτιάξετε καταπληκτικό banana split, δε φαντάζεστε πόσο εύκολο είναι!

Και μόδα είχε ο μπαχτσές της εβδομάδας, με ένα αφιέρωμα της Στέλλας στο κόκκινο Βουργουνδίας, που είναι ένα από τα top χρώματα του φετινού Χειμώνα. Για να δείξω γνώση και να την εντυπωσιάσω (μιας και είναι από τους λίγους ανθρώπους που κάθονται και διαβάζουν ολόκληρο το SumUp!), θα πω πως είναι στη μόδα και για τους άνδρες, οπότε θα το παίξω και πολύ μάτσο και θα προτείνω όποιος είναι θαρραλέος, ας δοκιμάσει να βάλει ένα σακάκι αυτού του χρώματος στη βραδιά του ρεβεγιόν. Πολύ στυλ λέμε. Και τώρα θέλω να φτύσω στο πεζοδρόμιο, να ανοίξω έναν Πρωταθλητή και ξύσω τα τέτοια μου. ΟΚ. Το έσωσα νομίζω.

Στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, έχουμε το Google Maps στο iOS να έχει τρελάνει τους μετρητές των downloads και το Facebook να βγάζει το νέο iPhone Application, το Facebook Poke (που γαμάει. Ή έστω βοηθάει σε αυτό, θα καταλάβετε γιατί, στο άρθρο).

Οι νέοι λέει φεύγουν για εξωτερικό. Πως να μην το κάνουν θα πω εγώ, όταν στην ανεργία και τον περασμένο μήνα προστέθηκαν περισσότερα από 1,000 άτομα την ημέρα, ενώ υπάρχουν εταιρίες όπως το Facebook που αν δείτε πόσα δίνουν στους πρακτικάριους, θα αρχίσετε να παραμιλάτε.

Anyway, ξεκίνησα να γράφω στις 11 το πρωί και είναι 6 παρά τέταρτο το απόγευμα (σκέψου βγήκε το επόμενο Neolaia Θέμα με θέμα το πως έγινε μόδα η βία κατά των πολιτικών), κλείνω με bonus video που αν και παλιό, ξέρω πως θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια. Κυρίες και κύριοι, το Ράδιο Αρβύλα πιάνει στο στόμα του την Έλενα Πούτση!

ΥΓ 1: Αν υπάρχει κάποιος που δεν έχει παίξει στο διαγωνισμό μας με δώρο ένα Windows Phone από την Cosmote, ας το κάνει ντε!

ΥΓ 2: Κράξιμο στα ζώδια, άρθρο που θα δυσκολευτείτε τόσο το να μη γελάσετε, όσο και το να μην κάνετε μετά like.

Keywords
neolaia, αρθρα, neolaia, χρυση αυγη, google maps, ειδήσεις, storm, ημερολόγιο, μελομακαρονα, youtube, twitter, facebook, rewind, google, video, bbc, lacta, love, μπραφ, mikeius, fish, split, top, θαρραλέος, στυλ, maps, ios, downloads, iphone, bonus, windows, phone, cosmote, ζωδια σημερα, κινηση στους δρομους, βιβλια, δωρο χριστουγεννων, Κορμός Χριστουγέννων, www.facebook.com, www.google.gr, www.youtube.com, ζωδια 2012, η ημέρα της γης, ολυμπιακοί αγώνες, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, αμα, αυτοδιοικηση, mikeius, χριστουγεννιατικα, μπραφ, βιντεο, ημερολόγιο, γνωση, θεμα, μοδα, ραδιο, ραδιο αρβυλα, ταινιες, τραγουδια, χρωματα, bbc, google maps, ios, maps, youtube, αρθρο, ανεργια, αρβυλα, βιβλιο, βραδια, βρειτε, φαγητο, γεγονοτα, γινει, δεντρο, δευτερα, δειτε, δωρο, ευχαριστο, εγινε, ελενα, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, ιδια, θαρραλέος, διαφημιση, κουζινα, μυστικο, παντα, πρωι, σπιτι, στυλ, στο κοκκινο, στομα, σχολειο, τοπικη αυτοδιοικηση, τραγουδιστρια, τρια, φορα, χαλανδρι, bonus, phone, downloads, love, fish, γελια, lacta, windows, rewind, split, top, θελω να, storm
Τυχαία Θέματα