Top 5 | Αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξέρουμε πως κάποιες ταινίες θα προβληθούν στην τηλεόραση και πολλοί από εμάς θα τις δουν αν είναι σπίτι. Όλοι έχουμε μια χριστουγεννιάτικη ταινία που δε βαριόμαστε ποτέ, σε σημείο να αποτελεί και ρουτίνα να τη δούμε κάθε χρόνο.

Αν έπρεπε να σκεφτώ τις πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό, θα έλεγα τις:

1) Μόνος στο σπίτιΧωρίς κάποια προτίμηση, όποιο και να πετύχω στην τηλεόραση θα κάτσω να το δω. Κατάφερε να γίνει η πρώτη ταινία Χριστουγέννων που έρχεται σε πολλούς από εμάς στο μυαλό και ελάχιστοι τη βαριούνται ακόμα και τώρα. Απλά must.

2) Nightmare

Before Christmas
Εναλλακτική χριστουγεννιάτικη ιστορία από τον Tim Burton, με ένα cartoon που δεν είναι από τα κλασικά, αλλά σίγουρα σε γοητεύει. Μπορεί να μην έχει το ίδιο «fan club» με τις αλλες ταινίες, αλλά έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές. Προβάλλεται σχεδόν κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση και χαίρομαι να την ξαναδώ!

3) Love ActuallyΟ ορισμός της χριστουγεννιάτικης ρομαντικής κομεντί. Πολλές ιστορίες σε μια ταινία, αρκετό γέλιο, συγκίνηση και σίγουρα αγαπημένη πολλών. Προσωπικά την βλέπω κάθε χρόνο τέτοια εποχή από τότε που βγήκε, έτσι για την παράδοση.

4) Πολικό Εξπρές
Αγαπημένη παιδική ταινία, η οποία σου θυμίζει ξανά τη σημασία να πιστεύεις στα Χριστούγεννα και στον Άγιο Βασίλη. Επιστροφή στην παιδική αθωότητα.

5) A Christmas Carol
Η γνωστή ιστορία του Dickens έχει κυκλοφορήσει σε πολλές ταινίες, είτε με τον τίτλο «Christmas Carol» είτε με το «Scrooge». Όποια εκδοχή της και να προτιμάτε, πρόκειται για την κλασική ιστορία με τον άνθρωπο που δεν πίστευε στα Χριστούγεννα και τις γιορτές, μέχρι που καταλαβε την πραγματική σημασία τους.

Αυτό ήταν το προσωπικό μου top5 και περιμένω να συμπληρώσετε κι άλλες να μεγαλώσει η λίστα!

Keywords
Τυχαία Θέματα