To παράδειγμα ενός γενναίου πατέρα

Όταν η αγάπη ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια, τότε παιδιά σαν τον Ρικ, τον τετραπληγικό γιο του Ντικ και της Τζούντι, μεταμορφώνονται σε κάτι περισσότερο από παραδείγματα ηρωισμού. καθώς ο Ντικ Χόιτ ο πατέρας του αιώνα, όπως τον έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, δεν σταμάτησε ποτέ να τρέχει μαζί με τον γιο του. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Από τη στιγμή που ο μικρός του γιος γεννήθηκε και ο ομφάλιος λώρος, ο οποίος ήταν μπλεγμένος στο λαιμό του, κατέστρεψε ένα πολύ σημαντικό τμήμα του εγκεφάλου, οι γονείς αποφάσισαν να τον μεγαλώσουν όσο

πιο φυσιολογικά γινόταν. Το παιδί ωστόσο, το μόνο που μπορούσε να κάνει, ήταν να κουνάει το κεφάλι του.

Παρά τα προβλήματα με την καρδιά του, ο Ντικ Χόιτ έτρεξε σε έναν μαραθώνιο 8 χιλιομέτρων, όταν ο Ρικ του το ζήτησε, για να βοηθήσει έναν συμμαθητή που είχε τραυματιστεί σοβαρά. Ακόμη και και όταν ο Ρικ του ζήτησε να συμμετάσχουν στο τρίαθλο (180 χλμ ποδήλατο, 4χλμ κολύμβηση, 52χλμ τρέξιμο) εκείνος είπε ναι, παρόλο που μια τέτοια δοκιμασία θα τον σκότωνε. Και έτσι έτρεξαν και μάλιστα τερμάτισαν. Έκτοτε οι δυο τους τρέχουν όποτε βρουν χρόνο, ενώ ο πατέρας Ντικ, έχει φτάσει αισίως τα 70 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα