Halls Coolwave: Πάρε Ανάσα και Το ‘Χεις!

13:05 25/6/2012 - Πηγή: Neolaia

Έρχεσαι καθημερινά αντιμέτωπος με μικρές ή μεγάλες προκλήσεις και ψάχνεις να βρεις τον τρόπο να τις αντιμετωπίσεις; Φάε μια Halls Cοοlwave, πάρε ανάσα και…το ‘χεις!

Οι καραμέλες Halls Coolwave μέσα από τη νέα, ανατρεπτική τους καμπάνια σε καλούν να δοκιμάσεις την αναζωογονητική τους γεύση, να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να αποδείξεις ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας μικρές και μεγάλες προκλήσεις

για να κερδίσεις δώρα που σου κόβουν την ανάσα και χρηματικά ποσά.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις την ομάδα της Halls Coolwave όλο το καλοκαίρι, σε εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε παραλίες και σε πολυσύχναστους δρόμους. Αν η τύχη είναι με το μέρος σου, τότε θα λάβεις μια πρόκληση μέσω SMS, το οποίο θα περιγράφει ακριβώς τι θα χρειαστεί να κάνεις! Αν αποδεχτείς την πρόκληση και την ολοκληρώσεις με επιτυχία, θα κερδίσεις επιτόπου ένα από τα μεγάλα έπαθλα του διαγωνισμού, όπως βόλτα με αερόστατο, ελεύθερη πτώση, ακόμα και πιλοτάρισμα διθέσιου αεροσκάφους!

Παράλληλα, στη σελίδα της Halls στο Facebook (www.facebook.com/HallsPareAnasakaitoxeis), κάθε δύο εβδομάδες θα αποκαλύπτεται μία νέα πρόκληση, καλώντας τους fans της, να αποδείξουν ότι «το ‘χουν»! Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να βιντεοσκοπήσουν τον εαυτό τους, καθώς ανταποκρίνονται στην πρόκληση και να ανεβάσουν το βίντεο στη σελίδα. Η συμμετοχή που θα βρίσκεται ανάμεσα στις 10 με τα περισσότερα likes και θα επιλεγεί με κλήρωση, θα επιβραβευθεί με χρηματικό έπαθλο € 500.

Η Halls Coolwave αποκτά και τη δική της τηλεοπτική εκπομπή στο MTV «MTV Coolwave Challenges», με παρουσιαστή το Δημήτρη Λαγιόπουλο! H εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21.00 μ.μ και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 16.00 μ.μ. Θα περιλαμβάνει videos με τις προκλήσεις καθώς και συνεντεύξεις με τους τολμηρούς νικητές, οι οποίοι θα μοιράζονται την εμπειρία τους. Ο παρουσιαστής θα φιλοξενεί επίσης καλεσμένους, οι οποίοι θα μας μιλάνε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και πως «πήραν ανάσα» και αντεπεξήλθαν σε αυτές. Τέλος, θα μας ενημερώνει για όλα τα νέα του διαγωνισμού, καθώς και για το πού θα λάβει χώρα η επόμενη πρόκληση!

Aκόμα, στη σελίδα της Halls στο Facebook (www.facebook.com/HallsPareAnasakaitoxeis) μπορεί κανείς να δει σε ποια σημεία μπορεί να «συναντήσει» και να δοκιμάσει την πιο αναζωογονητική καραμέλα.

Καμία πρόκληση δεν είναι ακατόρθωτη! Πάρε ανάσα και το ‘χεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα