Café Pure bliss | Το παραμυθένιο cafe στο κέντρο της Αθήνας

Υπάρχει ένας χώρος που συνηθίζω να επισκέπτομαι όταν είμαι στεναχωρημένη ή έχω μια πολύ δύσκολη ημέρα, γιατί με το που τον αντικρίζω δεν μπορώ να μη χαμογελάσω! Μου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση. Αισθάνομαι σα να έχω μπει στο μαγικό κόσμο ενός παραμυθιού με τραπεζάκια σε σχήμα καρδιάς και λουλουδιών, πολύχρωμες καρέκλες και μαξιλάρια, περίτεχνες τσαγιέρες και κούπες στα ράφια. Είναι το πιο χαρούμενο Café που έχω επισκεφθεί στην Αθήνα. Με το δίκιο τους προωθούν το μότο η «Χαρά της ζωής»!

Το Pure Bliss

φιλοξενείται σε ένα τριώροφο παραμυθόσπιτο στο κέντρο της Αθήνας. Όλοι οι όροφοι είναι εκπληκτικά διακοσμημένοι, παντού επικρατούν έντονα χρώματα και πανέμορφα διακοσμητικά. Το αγαπημένο μου σημείο είναι στο πίσω μέρος του πρώτου ορόφου, ο χώρος με τις μαξιλάρες! Είναι ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη ημέρα με τη συνοδεία chill out μουσικής και μια μεγάλη κούπα από κάποιο αρωματικό ρόφημα. Ο κατάλογος του Pure Bliss είναι πραγματικά τεράστιος, περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από αρωματικούς καφέδες, σπάνια τσάγια, σπιτικά γλυκά και χορτοφαγικά γεύματα

Tip1: Μπορείτε να γευτείτε και να ψωνίσετε για το σπίτι σας ένα πλήθος προϊόντων από μικρούς έλληνες και ξένους παραγωγούς με την ταυτότητα του Pure Bliss και όλες τις Blissful λιχουδιές όπως μηλόπιτα, τάρτες και τα πρωτότυπα τσάγια.

Tip2: Στο Pure Bliss διοργανώνονται ποικίλες εκδηλώσεις, από performances και live έως παρουσιάσεις βιβλίων και σεμινάρια ψυχολογίας!

Ετυμηγορία: Μην το χάσετε με τίποτα!
Τιμές: καφέδες 3-4,50 ευρώ, τσάι 3,50 ευρώ

Αν σου αρέσει να μαθαίνεις πρώτος και να σχολιάζεις τα αγαπημένα σου στέκια κάνε Like στην σελίδα «Προτάσεις Εξόδου – Διασκέδασης – Ψυχαγωγίας» στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα