Γιατί έκλαψε η Κανέλλη στον αέρα

Μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη είχε σήμερα το πρωί η Λιάνα Κανέλλη στην καθημερινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, «ΣΚΑΙ τώρα»

Στο πρώτο διάλειμμα της εκπομπής, ένας συνεργάτης της σατιρικής εκπομπής Συντέλεια, του ΣΚΑΙ, περίμενε έξω από πόρτα εξόδου, ενός μικρού διαδρόμου όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά,  τη δημοσιογράφο με δύο μαύρα μεγάλα γάντια του μπόξ σε απόσταση εκατοστών από το πρόσωπό της έχοντας μία ελληνική σημαία στην πλάτη.

Η

εκπομπή θέλησε να σατιρίσει το ατυχές περιστατικό που είχε γίνει στην εκπομπή του Παπαδάκη με τον ξυλοδαρμό της Κανέλλη από τον βουλευτή της χρυσής αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Μετά το διάλειμμα,  το οποίο κράτησε πάνω από 12 λεπτά.  Η παρουσιάστρια, ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το τι είχε συμβεί, δικαιολόγησε το μεγάλο διαφημιστικό διάλειμμα και ζήτησε συγγνώμη από την κυρία Κανέλλη, η οποία είχε αποχωρήσει από την εκπομπή βαθιά θιγμένη, σημειώνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεση του σταθμού να την προσβάλλουν.

Στη συνέχεια όμως η κ. Κανέλλη θέλησε η ίδια να εξηγήσει τι έγινε. Έτσι επανήλθε στην εκπομπή για να πει στους τηλεθεατές γιατί αποχώρησε.
Η βουλευτής του Κ.Κ.Ε  ξέσπασε, λέγοντας ότι δεν μπορεί να γίνει πλάκα και σάτιρα με τη βία και καταδίκασε την άνοδο του φασισμού και την ανοχή σε τέτοια φαινόμενα. 

Όπως είπε κλαίγοντας και σχεδόν έτοιμη να καταρρεύσει: «Αυτό δεν είναι αστείο για έναν άνθρωπο που έχει δεχθεί επίθεση. Τους χρυσαυγίτες μπορώ να τους αντιμετωπίσω πολιτικά».

Σοκαρισμένη από το περιστατικό ήταν και η οικοδέσποινα της εκπομπής. Η Πόπη Τσαπανίδου ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη από τη βουλευτή του ΚΚΕ και χαρακτήρισε επιπόλαια τη συμπεριφορά των συναδέλφων της.Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα