8 Προτάσεις για cafe το Σ/Κ

Όπως άκουσα στις ειδήσεις ο καιρός μας τα χαλάει το Σ/Κ. Δε χρειάζεται να κλειστούμε στο σπίτι μας, αντιθέτως μπορούμε να το δούμε ως μια ευκαιρία να μαζευτούμε με την παρέα μας και να χουχουλιάσουμε σε ωραίους αναπαυτικούς καναπέδες, να πιάσουμε ψιλή κουβεντούλα και να απολαύσουμε ένα ζεστό καφέ ή ρόφημα.

Αν βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας ιδανική επιλογή είναι το Pure Bliss, φιλοξενείται

σε ένα τριώροφο παραμυθόσπιτο, στην οδό Ρόμβης. Όλοι οι όροφοι είναι εκπληκτικά διακοσμημένοι, παντού επικρατούν έντονα χρώματα και πανέμορφα διακοσμητικά. Είναι το κατάλληλο μέρος για να χαλαρώσετε στις μαξιλάρες με τα χαμηλά τραπεζάκια, με τη συνοδεία chill out μουσικής και μια μεγάλη κούπα από κάποιο αρωματικό ρόφημα. Θα βρείτε τεράστια ποικιλία από τσάγια και ροφήματα.

Εναλλακτική πρόταση είναι το Zaf café. Είναι ένα σχετικά νέο καφέ, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Είναι χωρισμένο σε τρία επίπεδα και κάθε ένα διατηρεί διαφορετικό στυλ. Για τη διακόσμηση του έχουν χρησιμοποιηθεί παλιά υλικά και αυτοσχέδιες κατασκευές. Είναι πραγματικά από τα πιο όμορφα μαγαζάκια του κέντρου.

Σε περίπτωση που θέλετε τον καφέ σας να το φτιάξει ένας επαγγελματίας με πιστοποιημένες γνώσεις, να επιλέξετε το taf café, στο κέντρο της Αθήνας. Αποστολή του είναι η επικοινωνία της κουλτούρας του καφέ στον καταναλωτή και είναι το ιδανικό μαγαζί για ‘καφεγνωσία’ καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία από εκλεκτούς καφέδες. Οι καφέδες αγοράζονται είτε απευθείας από πιστοποιημένους παραγωγούς, είτε σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς, είτε σε μεγάλες δημοπρασίες.

 Εάν αποφασίσετε να κάνετε μια βόλτα στα στενά της Πλάκας σας προτείνω να κάνετε μια στάση στην Κιμωλία, η οποία στεγάζεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό. Στο εσωτερικό του μαγαζιού κυριαρχούν παντού ζωντανά χρώματα και φρέσκα λουλούδια σε γλαστράκια και βάζα. Οι τοίχοι είναι στολισμένοι με ωραίους πίνακες και γενικά η διακόσμηση είναι πολύ προσεγμένη και ιδιαίτερη. Πολύ πιθανό να πετύχετε κάποια έκθεση, καθώς η Κιμωλία φιλοξενεί πολύ συχνά διάφορες καλλιτεχνικές εκθέσεις. Αν είστε μεγάλη παρέα, στο πίσω μέρος του μαγαζιού υπάρχει ένα κόκκινο δωμάτιο με διακόσμηση βγαλμένη από άλλη δεκαετία, ότι πρέπει για πολύωρες συζητήσεις και αναλύσεις επί των αναλύσεων.

 Για την Κυρικακή η καλύτερη επιλογή είναι ‘Το Τσάι’, στο Κολωνάκι. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια πραγματικά τεράστια ποικιλία από τσάγια αλλά και να τσιμπήσετε κάτι από το πλούσιο κυριακάτικο brunch που διοργανώνει το κατάστημα τόσο με γλυκές όσο και με αλμυρές δημιουργίες, από τις 12:00μ.μ.-5:00μ.μ.. Η τιμή του είναι 8,50 ευρώ/ άτομο.

 Σε περίπτωση που θέλετε να πιείτε τον καφέ σας με ωραία θέα, στο κέντρο θα βρείτε το Red Dot που στεγάζεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό τριώροφο κτήριο, στο Γκάζι. Στους τοίχους του είναι χαραγμένη μια φανταστική πόλη σε χρώματα μαύρο γκρι και κόκκινο. Ξεκινώντας από το ισόγειο, οι δρόμοι της πόλης ξεδιπλώνονται όσο ανεβαίνεις τις σκάλες και ολοκληρώνονται στο χώρο όπου βρίσ

Keywords
Τυχαία Θέματα