Ξέμειναν από φάρμακα οι λιμενικοί

Από την «Ένωση προσωπικού λιμενικού σώματος νοτίου Πελοποννήσου», ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:
Ενημερώνουμε ότι ΤΕΤΑΡΤΗ 19-10-2011 θα πραγματοποιηθεί η 4η κίνηση για αγορά φαρμάκων επί πίστωση για τα μέλη μας και των οικογενειών τους από φαρμακείο των Αθηνών. Παρακαλούμε τα βιβλιάρια ασθενείας να έχουν συνταγογραφηθεί προσφάτως και να αναγράφουν ΑΜΚΑ ιατρού και....
κατόχου βιβλιαρίου
στο φύλλο της εντολής .
Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ θα συνεχίσει με όσες δυνάμεις έχει να υποκαθιστά το κράτος, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία διαβίωσης που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι .
Η ΕΝΩΣΗ σε ρόλο που δεν ταιριάζει σε συνδικαλιστικό φορέα θα συνεχίζει να υποστηρίζει τα δοκιμαζόμενα μέλη της προασπίζοντας την αξιοπρέπεια τους και ζητεί από την Πολιτεία να σκύψει στο σοβαρό θέμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των στελεχών του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ και την ύστατη στιγμή να δώσει ΛΥΣΗ . Καταγγέλλουμε την αναλγησία της κυβέρνησης που δεν κινείται στην κατεύθυνση αυτή να δώσει λύση οριστικά στο θέμα υγειονομικής περίθαλψης στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή Άμεσα και συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον Λιμενικό σαν εργαζόμενο Β΄ κατηγορίας χωρίς φαρμακευτική και ιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη .
Για το Δ.Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΜΒΥΣΗΣ Σαράντος ΚΟΥΡΕΝΤΖΗΣ Γεώργιος

http://www.moriasnow.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα