Βγάζουν τουρνέ και τα ιερά κειμήλια!

Άλλοι σφίγγουν το ζωνάρι και άλλοι περιοδεύουν στη Ρωσία με την Τίμια Ζώνη. Ο δημοσιογράφος Άγγελος Πυριόχος σχολιάζει σχετικά: "Άκου «περιοδεύουν». Πήραν δηλαδή τη φίρμα -Θεέ μου σχώρα- την Τίμια Ζώνη και βγήκαν τουρνέ στις ρωσικές πόλεις. Εφραίμ, ο του Βατοπεδίου. Αποκαταστημένος πλέον, κάνει επίδειξη δύναμης έξω, που....
πάει
καλά η περιφορά κειμηλίων. Δεν είναι κακό, είναι άλλωστε προσοδοφόρο. Εδώ ο εμίρης του Κατάρ προσγειώνεται στη Μονή Πεντέλης.
Τεράστιο σουξέ ο Εφραίμ. Βουλώνει τα στόματα. Η Εκκλησία πάει καλά. Όπως καλά πάνε και οι πολιτικοί. Το «σφίξε κι άλλο το ζωνάρι» για να το χαλαρώσουν κάποιοι άλλοι, είναι ενοχλητικό. Όπως ότι οι πολιτικοί εξακολουθούν να μένουν στο απυρόβλητο. Και οι εκλεκτές επιχειρηματικές τους συγγένειες. Οταν όμως ο πολιτικός ανήκει στα 255 «ναι», ΟΚ, να κάνουμε λίγο στραβά μάτια, όπως και η επιλεκτικής αδιαλλαξίας τρόικα. Μωρέ καλά κάνει ο Εφραίμ και ο κάθε Εφραίμ. Βρήκε μια Παναγία με Ζώνη και Περιβόλι και στήνει τουρνέ. Εσύ αν έχεις περιβόλι στο γλυκοκοιτάζει ο Γερμανός και η ζώνη σφίγγει...".

http://www.katoci.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα