Τρύπιες συμβάσεις, δυο υποβρύχια για πέταμα, τα ΕΝΑΕ για κλείσιμο, ο Νόμος περι Ευθύνης Υπουργών, Μνημόνιο

Φοβερό βιογραφικό!

Γράφει ο G. Mastapiani

Αν οι υπουργοί είχαν βιογραφικό και δη οι συνταγματολόγοι, που δεν είδαν τους 181 ψήφους που χρειάζονταν για να περάσει η διεθνής συμφωνία που όλοι τη βάφτισαν μνημόνιο, λες και ο χαρακτήρας της θα άλλαζε... τότε ένα από τα χειρότερα βιογραφικά θα το είχε ο Υπ. Αμυνας Βαγγέλης Βενιζέλος.

Τα ΕΝΑΕ πάνε για κλείσιμο, οι νέες συμβάσεις των υποβρυχίων αποδεικνύονται τρύπιες, ο λαός πληρώνει και τα υποβρύχια τό ένα μετά το άλλο γέρνουν. Οι συνεταίροι στην ΕΝΑΕ δεν συνεργάζονται. Μετά την ΕΑΣ πάει για κλείσιμο και τα ΕΝΑΕ.

Το υποβρύχιο Ωεκανός μετα τις αλλαγές που υπέστη στα ΕΝΑΕ για να μοιάζει με U214 φαίνεται ότι έχει και αυτός μεγάλη αστάθεια κατά την πλεύση του. Μαζί με τον Παπανικολή φαίνεται ότι δεν είναι αξιόμαχα.

Ο Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών πάλι που πέρασε ο Βενειζέλος δεν λειτουργεί και παρόλα τα τόσα σκάνδαλα ουτε ένας υπουργός δεν έχει πάει στη στενή. Με τόση εμφανη ανισονομία είναι επόμενο να υπάρξουν μη ελεγχόμενες καταστάσεις αφού κάθε μέρα το θερμόμετρο ανεβαίνει.

Αν ήταν να γίνω υπουργός και να είχα τέτοιο βιογραφικό θα δήλωνα παραίτηση ή θα αυτοκτονούσα. Το δεύτερο βέβαια μόνο ένας Ιαπωνέζος Υπουργός θα το έκανε γιατί η τιμή και η αξιοπρέπεια στην Ελλάδα έχει ξεπεραστεί από άλλες αξίες, όπως της μίζας, της ψευτιάς και της ρεμούλας.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα