Τρεις λαλούν και 2 χορεύουν

Χάος και στην εφορία.

Δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα. Μου ήρθε το χρεωστικό σημείωμα της έκτακτης εισφοράς. Θα πρέπει να έχουν επάνω στο φάκελο οδηγίες.
α. Καθίστε πριν ανοίξετε!!!
β. Σε περίπτωση καρδιακών νοσημάτων, το άνοιγμα να γίνει παρουσία νοσηλευτικού προσωπικού και άλλα τέτοια.

Ωραία λοιπόν μέχρι εδώ. Χρωστάω και πρέπει να πληρώσω μέχρι και 30/9 αλλιώς θα μου βάλεις πρόστιμο. Έλα όμως που μου χρωστάς και εσύ. Από την εκκαθάριση της φορολογικής
μου δήλωσης θα πάρω πίσω ένα ποσό που πλησιάζει αυτό που....
χρωστάω.

Πάω λοιπόν στην εφορία και ζητάω να γίνει συμψηφισμός, να τσοντάρω τα 22 ευρώ ακόμα, και να πληρώσω όλο το ποσό λοιπόν (έχει και 5% έκπτωση).

Πάρτε λοιπόν απαντήσεις από την εφορία:

- Α δεν γίνετε.
- Δεν έχουμε ενημέρωση πως να το κάνουμε.
- Πρέπει πρώτα να γίνει η εκκαθάριση της δήλωσης και μετά. Αλλά αυτό μπορεί να αργήσει.

Δεν τους έκανε λοιπόν η εκκαθάριση του taxis (η δήλωση εισοδήματος έγινε ηλεκτρονικά) γιατί λέει ότι είναι κατά δήλωση μου και δεν έχει γίνει έλεγχος. Μα γι αυτό ήρθα στην εφορία. Να μου κάνεις έλεγχο, να κάνεις τον συμψηφισμό, να πάρεις και όλο το ποσό και να τελειώνουμε. Δεν θέλω να σας έχω στο κεφάλι μου, αλλά ούτε και να σας βλέπω.

Δυστυχώς όμως δεν γίνετε. Θα πρέπει να περιμένω να μου έρθει ταχυδρομικός πρόσκληση ελέγχου, και μετά. Αλλά αυτό το μετά μπορεί να γίνει και τον Νοέμβριο. Και δεν υπάρχει σάλιο να σου δώσω στις 30/9. Και θα μου βάλεις πρόστιμο.
Εγώ όμως δεν μπορώ να σου βάλω πρόστιμο. Που μου έχεις κάνει παρακράτηση φόρου από το 2010, τελειώνει το 2011 και ακόμα δεν έχεις επιστρέψει τα παραπάνω που μου πήρες εδώ και 18 μήνες. Εσύ θα μου τα δώσεις όποτε θες...εγώ θα πρέπει να στα δώσω άμεσα.

Και δεν υπάρχει σάλιο. Είμαι άνεργος από τον Φεβρουάριο.
Έτσι λοιπόν βγάζω συμπεράσματα που είναι 3:

1. Ποσοτικά είστε πάρα πολλοί
2. Ποιοτικά είστε πολύ λίγοι
3. Στις 30/9 θα πάρετε τα @@

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα