Συναισθηματισμός ή Ορθολογισμός στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ ???

Χρεωκοπία, ανέχεια, πτώχεια, πείνα με δεδομένο τον «πάτο» ή συνέχεια σε αυτή την κατάσταση που διανύουμε ως έθνος αυτή την περίοδο ;;;;
Ποιος μπορεί να απαντήσει υπεύθυνα σε αυτή την ερώτηση ; Ποιος μπορεί να πληροφορήσει με ειλικρίνεια τον Ελληνικό λαό ;;;; Τι είναι καλύτερο ;;;;
Το θέμα είναι το «καλύτερο» που ρωτάμε, από ποια σκοπιά να απαντηθεί ; Συναισθηματική ή ορθολογιστική ???
Αλλοίμονο μας εάν απαντήσουμε
με....
συναισθηματική σκοπιά. Μας κράζουν αμέσως οι πολιτικοί και οι παθιασμένοι υποστηρικτές τους. Βλέπετε ο συναισθηματισμός δεν ωφελεί από δω και μετά, σύμφωνα με το δικό τους σκεπτικό.
Γιατί η δικιά τους λογική λέει «τώρα ζούμε ένα πόλεμο και όπως σε κάθε πόλεμο είχαμε θύματα, έτσι και τώρα θα έχουμε, κάποιους που δεν θα αντέξουν…..».
Παρατηρήστε τους όταν μιλάνε στα ΜΜΕ ότι το θεωρούν με τον τρόπο τους δεδομένο.
«Μα γιατί το λες ρε φίλε ανώνυμε αυτό ;;;»
Είναι δυνατόν να ασκείς κάθε λίγο και λιγάκι ελεγχόμενη τρομοκρατία, για νέα μέτρα και να πιστεύεις ότι θα έχουν όλοι τη δύναμη να το αντιμετωπίσουν ??? Αν μη τι άλλο σε κάτι αποσκοπείς, παίζοντας με την ψυχολογία του κόσμου !!
«Εσύ τι λες ρε φίλε ανώνυμε, οι πολιτικοί δεν έχουν ψυχή και ασκούν τέτοια πίεση στον κόσμο;; Δεν είναι και αυτοί άνθρωποι ;;;».
«Άνθρωποι είναι, αλλά μόνο με την ιδιότητα του ψυχρού πολιτικάντη, που φοβάται να μιλήσει με ειλικρίνεια στον κόσμο, προτιμώντας να ευχαριστούν ένα ΔΝΤ, παρά να διασώσουν τον συνάνθρωπο τους που ανήκει στην κοινωνία που τους προσέφερε την εξουσία».
Υπήρξαμε κακομαθημένοι και ίσως ακόμα έχουμε δύσκολη νοοτροπία ως λαός. Οι πολιτικοί που εκφράζουν πολιτικές ιδέες και καταστάσεις τα τελευταία 30 χρόνια, την περίοδο που διαπαιδαγωγήθηκε όλη αυτή η κακή νοοτροπία, δεν έχουν καμία ευθύνη ??????? Τι στο διάολο ξύπνησε ο Ελληνικός λαός από το 1975 και μετά, και είπε από δω και μετά θα ζω στην κοσμάρα μου και θα μπω στην ΕΟΚ, θα φάω του κόσμου τα επιδοτούμενα, θα κοιτάζω την πάρτη μου μπαίνοντας στο δημόσιο αψηφώντας για τον ιδιωτικό χώρο που θα βούλιαζε τα επόμενα χρόνια, από μόνος του, χωρίς καμία ευθύνη των πολιτικών που παρατάχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια ????????
Μας αξίζει τέτοια σκληρή τιμωρία, ως λαός και μάλιστα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ??????? Είναι σωστό οι ΔΗΜΙΟΙ μας να είναι οι ίδιοι πολιτικοί εκφραστές που μας έφτασαν εκεί που είμαστε τώρα????
Ο απλός λαός ζητούσε ρουσφέτια, αλλά με τις ευλογίες σας ΒΡΕ ΠΟΛΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ???? Και τώρα ερχόσαστε και του λέτε ας προσέχατε !!!
Σαφώς και πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, αλλά πρώτα να ΜΙΛΗΣΕΤΕ πιο ξεκάθαρα !!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η «ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ» ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!!!
Και στο φινάλε δεν μπορεί κάποιος που δεν έχει δουλέψει ίσως και ποτέ στη ζωή του, έχοντας έσοδα τουλάχιστον 10.000€ το μήνα, να αποφασίζει για την τύχη ενός φουκαριάρη που έχει έσοδα μέσο όρο 900€ το μήνα !!!! Δεν μπορεί ν
Keywords
Τυχαία Θέματα