Του… άρεσαν του Άρη, οι δηλώσεις του Κώστα Μητσοτάκη…

Φαίνεται πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος: είτε νομίζει πως είναι σε άλλο κόμμα, είτε νομίζει πως κέρδισε η Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές, είτε νομίζει πως στηρίζοντας τον Μητσοτάκη, καλλιεργεί προφίλ δελφίνου… «Μπορεί να ισχύουν και τα τρία», έλεγαν με νόημα σήμερα στο κτίριο της Συγγρού.
Πάντως αυτό που σίγουρα δεν ισχύει,
με βάση τις δηλώσεις του, είναι ότι.....
στηρίζει με πάθος την ηγεσία της ΝΔ και τον Α. Σαμαρά, που στην περίπτωσή του πράγματι ο πρόεδρος της ΝΔ, πήρε το σφουγγάρι και «έσβησε» το ότι πήγε με την αντίπαλό του.

Δεν μπορεί, λένε κάποιοι στη ΝΔ, να μην έχει αντιληφθεί ότι σε μια εποχή που ο Σαμαράς έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλα τα στελέχη για σκληρή αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση, «ο ίδιος να… αυτονομείται κάθε τόσο, χαράσσοντας τη δική του προσωπική πολιτική».

Το αποκορύφωμα ήταν οι σημερινές του δηλώσεις, όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ «βρήκε χρήσιμες τις… συμβουλές Μητσοτάκη για εθνική συνεννόηση».

Συγκεκριμένα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο αν και αρχικά δήλωσε ότι δεν σχολιάζει (!!!) τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, επειδή θεωρεί ότι ο κ. Μητσοτάκης «έχει μια τέτοια εμπειρία στο δημόσιο βίο που δικαιούται να έχει μια δική του ελευθερία έκφρασης και κατάθεσης απόψεων», στη συνέχεια μια χαρά τις σχολίασε!

«Στην προκειμένη περίπτωση ως συμβουλή θα έλεγα ότι είναι και χρήσιμη, υπό την έννοια ότι το πολιτικό σύστημα θα έπρεπε στα μείζονα και στα σημαντικά να αντλεί αυτά που μας ενώνουν για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί δύσκολες και κρίσιμες καταστάσεις» τόνισε χαρακτηριστικά.


http://www.kentrinews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα