Τώρα όλοι είδαν, όλοι ξέρουν: Έχουν εκπρόσωπο... Χτύπου!!!

Είναι εξαιρετικά δύσκολο για έναν δημοσιογράφο, έστω και εάν «επιστρατεύσει» το χιούμορ κυρίως των εμπνευσμένων χρηστών του διαδικτύου, να αποφορτίσει μία κακή μέρα όπως η σημερινή.
Η τρομοκρατική επίθεση του εκπροσώπου «Τύπου» της Χρυσής Αυγής εναντίον δύο γυναικών-πολιτικών αποτελεί αναμφίβολα πλήγμα για τη Δημοκρατία, στην οποία η αντιπαράθεση θα.....
πρέπει να γίνεται μόνο με πολιτικούς όρους και επιχειρήματα.

Ο «κύριος» Κασιδιάρης
απέδειξε ότι, έχει μόνο δεν διαθέτει το ελάχιστο πολιτικό υπόβαθρο αλλά έκανε σαφές και πόσο «γενναίος» είναι. Χτύπησε δύο γυναίκες και κρύβεται ενώ λίγο νωρίτερα είχε ζητήσει τη συνδρομή 100 «συνεργατών» του να τον βοηθήσουν στα Σούντιο Κάπα, απ’ όπου το «έσκασε» για να αποφύγει τη σύλληψη.

Επίσης καταδεικνύεται πόσο δίκιο είχαν όλοι όσοι προειδοποιούσαν για το επικίνδυνο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής.

Κατανοητή η οργή των ψηφοφόρων, που την ψήφισαν στις 6 Μαΐου. Όλους μας πληγώνει η εικόνα της χώρας μας, τα βάσανα των συμπολιτών μας, η ανεργία, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου της χώρας, η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Ωστόσο δεν θα πρέπει η ψήφος μας να εκτρέπεται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία. Όλοι ξέρουν, όλοι είδαν.

Και όπως γράφουν οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Χρυσή Αυγή δεν έχει εκπρόσωπο Τύπου, έχει εκπρόσωπο... Χτύπου

Υ.Γ.: Επειδή κάποιοι ισχυρίζονται ότι, η επίθεση αυτή μπορεί και να ήταν προσχεδιασμένη από την οργάνωση για ψηφοθηρικούς λόγους (!), μα αυτό ακριβώς δείχνει, εάν ισχύει, πόσο επικίνδυνοι είναι και η αντιμετώπισή τους πρέπει να είναι συλλογική.

http://www.briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα