Το σδόε ψάχνει τους λογαριασμούς πρώην υπουργον!!!

epanastasi-gr:Για να δούμε πόσα λεφτά θα βρούν από τα πρώην λαμόγια!!!

Στοιχεία που ενδεχομένως να περιέχουν πολύ... ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς πρώην υπουργών των δύο μεγάλων κομμάτων που φέρεται να......
εμπλέκονται στην υπόθεση της Siemens, αναμένει η αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η οποία τον περασμένο Νοέμβριο ζήτησε από το ΣΔΟΕ και τους ορκωτούς λογιστές την
έρευνα πιθανών αποκλίσεων μεταξύ των δηλώσεων «πόθεν έσχες» και των τραπεζικών τους λογαριασμών.

Πρόκειται για τους πρώην... «γαλάζιους» υπουργούς Γ. Βουλγαράκη, Μ. Λιάπη, Γ. Αλογοσκούφη, Χρ. Μαρκογιαννάκη, Β. Πολύδωρα και τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλο, Χρ. Βερελή, Ν. Χριστοδουλάκη, Τ. Μαντέλη, Γ. Παπαντωνίου (όπως και του «στρατηγού» Θ. Τσουκάτου), οι οποίοι διετέλεσαν υπουργοί στο επίμαχο διάστημα των συμβάσεων της Siemens με το δημόσιο και συγκεκριμένα από το 1997 έως και το 2006.

Κάποιοι μάλιστα συνδέουν τους ελέγχους αυτούς με τις πρόσφατες αποκαλύψεις για καταθέσεις ύψους 178.000.000 ευρώ πρώην «γαλάζιου» υπουργού που βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία.

Η κοινοβουλευτική επιτροπή για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων, αλλά και των δηλώσεων «πόθεν έσχες» των πολιτικών συνεδριάζει σήμερα, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να επιταχύνει τον ρυθμό ελέγχου των συγκεκριμένων υποθέσεων, ενώ αναμένεται να λάβει τις συμπληρωματικές εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών για τα -ζητούμενα να ελεγχθούν- πολιτικά πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα στοιχεία των ελέγχων είχαν δοθεί στη δημοσιότητα στις 2 Δεκεμβρίου 2010 και διαπίστωναν αποκλίσεις στα στοιχεία του «πόθεν έσχες» και των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Τ. Μαντέλη.

Στους ίδιους ελέγχους διαπιστώθηκαν διαφορές μεταξύ «πόθεν έσχες» και τραπεζικών λογαριασμών για τους Γ. Παπαντωνίου και Γ. Βουλγαράκη, χωρίς ωστόσο αυτές να είναι σημαντικές, ενώ δεν διαπιστώθηκαν αποκλίσεις για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Ν. Χριστοδουλάκη.

Επίσης, στις αρχές Δεκεμβρίου, οι πρώην υπουργοί της ΝΔ Μ. Λιάπης και Β. Πολύδωρας δεν είχαν δώσει επαρκή στοιχεία για συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ ο Χρ. Μαρκογιαννάκης είχε προσκομίσει ελάχιστα στοιχεία.

http://epanastasi-gr.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα