ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ G-8 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ THN ΕΥΡΩΠΑΊΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Για να μην έχουμε αυταπάτες εμείς οι απλοί λαοί όλου το κόσμου οτι όλα είναι υπό έλεγχο και προγραμματισμένα, πρέπει πολλές φορές να διαβάζουμε το παρασκήνιο και από τα γεγονότα να μεταφράζουμε το προσκήνιο…!!

Τι υπονοείται με....
αυτή την φράση;

Τον τελευταίο καιρό στην Ευρώπη συνέβησαν δύο σημαντικά πολιτικά γεγονότα:
Η εκλογή του Γάλλου προέδρου ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝ.
Το μεγάλο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην Ελλάδα.
Σε
ότι αφορά το πρώτο, η Γαλλία σαν μεγάλη πολιτική δύναμη και συμμετέχουσα στις 8 μεγαλύτερες παγκόσμιες οικονομίες, είναι εύκολο να προσαρμοστεί σε μια διεθνή οικονομική πολιτική, εναρμονισμένη στο παγκόσμιο διεθνές σύστημα που στην ουσία όχι μόνο ανήκει, αλλά μπορεί και να επιβάλλει πολιτικές.

Σε ότι αφορά το δεύτερο, δηλαδή το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, από την μία ανατρέπει προσωρινά τα σχέδια του παγκοσμίου συστήματος και των ντόπιων και ξένων συμφερόντων, από την άλλη πρέπει να βρεθεί τρόπος να ενταχθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο σύστημα.

Από την άλλη ο ΤΣΙΠΡΑΣ προσπαθεί να εμφανιστεί σαν βασικός παράγοντας οργάνωσης και έκφρασης της Ευρωπαϊκής αριστεράς…!!!

Στην Ελλάδα οι «παραδοσιακοί σύμμαχοι» του συστήματος, όπως είναι τα παλιά κόμματα εξουσίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με εξαίρεση την ύστατη προσπάθεια του ΣΑΜΑΡΑ για να συγκρατήσει ότι μπορεί, κατά τα άλλα είναι τελειωμένοι.

Όλα τα ΜΜΕ έχουν καταστήσει την παρουσία του ΤΣΙΠΡΑ όχι μόνο έντονη αλλά και εν δυνάμει κυβερνητική με προφανή υπόδειξη των κέντρων.

Το σίγουρο είναι ένα, ότι με την σύνοδο των G-8 πέρασαν τα ακόλουθα μηνύματα:

Συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η πολιτική «ένταξη-υποταγή » της Ελλάδας στο σύστημα υπό την μορφή πειραματόζωου, και η αποδοχή εμμέσως του ΤΣΙΠΡΑ ως νέο ηγέτη της Ελλάδας…!!!
Πέρασε το μήνυμα στους λαούς ότι και οι 8 είναι σύμφωνοι και «προτρέπουν τους λαούς» να κοιτάζουν προς την Ελλάδα και να παραδειγματίζονται…!!!

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ G-8 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΕΙΔΟΜΕΝ…!!!

http://thoureios.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα