Το Κουζνέτσωφ βρήκε φυσικό αέριο στη περιοχή 8.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Πρίν χρόνια το em-pollution-gr ανέβασε ένα άρθρο για το φυσικό αέριο, στο οποίο παρουσιαζόταν μια σχετικά σφαιρική άποψη του θέματος του φυσικού αερίου, να τη διαβάσετε. Σε αυτό το άρθρο υπάρχει και ο χάρτης των πιθανών αποθεμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου διαφόρων τύπων στην Ανατολική Μεσόγειο (φωτ. Α). Η θέση 7 έχει ήδη επαληθευτεί (Κύπρος).

Η Ελληνική δημοσιογραφία που ειναι και χαμηλού επιπέδου και καλοπληρωμένη αφού δεν παράγει και τίποτα, το αποσιώπησε. Εχουν αποσιωπήσει
και άλλα, ειδικά αυτοί οι αμόρφωτοι που μια ζωή χρησιμοποιούσαν τις πίσω πόρτες για να γίνουν κάποιοι και με τη νοοτροπία τους έκαναν τη χωρα κ...χανείο.

Σήμερα στο defencenet.gr Ρωσοι αξιωματούχοι απο τη Μόσχα δήλωσαν ότι....
«Η Ελλάδα έχει συγκεκριμένα δικαιώματα στην περιοχή και νησιά που συνιστούν αυτά τα δικαιώματα» εννοώντας φυσικά την Μεγίστη.

Το Ναύαρχος Κουζνέτσωφ τη στιγμή της δήλωσης ήταν στη περιοχή 8 (φωτ. Β) και φυσικά κάνει έρευνα για υδρογονάνθρακες με τη βοήθεια υποβρυχίου. Η δήλωση των Ρωσων αυτό λέει για όσους ξέρουν ρωσικά... Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε το αεροπλανοφόρο τις επόμενες μέρες στις θέσεις 4 και 5... (φωτ. Α).

Ομως δεν αρκει να βρεις υδρογονάθρακες πρέπει να έχεις και τεχνολογία να τους βγάλεις. Η Ελλάδα δεν έχει. Μόνο αγοράζει και δανείζεται. Το μπακάλικο της Ευτυχίας είναι η χωρα.

Ο Καθηγητής Πανεπιστημίου που υπογράφει το em-pollution-gr ανεβάζοντας ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ το χάρτη στο ιστολόγιο του εξανάγκασε σιωπηρά τα πράγματα να προχωρήσουν γρηγορότερα, γιατί θα υπήρχε ελπίδα να μη σβύσει η χώρα αν μια σωστή κυβέρνηση ανελάμβανε τα πράγματα από τη λαική αντίδραση που θα αύξανε.

Η πράξη έχει αποδείξει ότι οι καλές ιδέες καιγονται εύκολα αλλά και ότι... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Εδω
Keywords
Τυχαία Θέματα