Το επόμενο μήνα υπογράφεται η σύμβαση για την επέκταση της γραμμής 3 του μετρό

Το επόμενο μήνα υπολογίζεται να υπογραφή η σύμβαση για την επέκταση της γραμμής 3 του μετρό από το Χαϊδάρι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μέσω της Αγίας Βαρβάρας, του Κορυδαλλού, της Νίκαιας και των Μανιάτικων. Η σύμβαση θα κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για ενημέρωση σε 10 με 15 ημέρες.

Η νέα
επέκταση θα έχει μήκος 7,6 χιλιόμετρα και.....
προϋπολογισμό 515 εκατ. ευρώ. Με την ολοκλήρωσή της, θα συνδεθεί για πρώτη φορά απευθείας το αεροδρόμιο με το λιμάνι του Πειραιά. Τα 6,5 από τα 7,6 χιλιόμετρα σήραγγας θα ανοιχτούν με τη βοήθεια μετροπόντικα, ενώ το υπόλοιπο με υπόγεια εκσκαφή. Στο έργο θα απασχοληθούν 1000 εργαζόμενοι συμβάλλοντας στην μείωση της ανεργίας σε κρίσιμες για την ελληνική κοινωνίας στιγμές.

Ελπίζουμε οι αρχές και οι κατασκευαστικές εταιρείες να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα και να απασχολήσουν στο έργο αυτούς που το χρηματοδοτούν με τους φόρους που πληρώνουν κάθε χρόνο δηλαδή τους ευρωπαίους πολίτες. Διαφορετικά και υπό την υπάρχουσα δυσμενή οικονομική κατάσταση θα προκληθεί μεγάλη αδικία απέναντι σε αυτούς που ναίμεν έχουν πληρώσει φόρους, αλλά αυτή την περίοδο είναι άνεργοι.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα