ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ!

Τι αν ο κόσμος έφαγε το ξύλο της αρκούδας προχτές από τα ΜΑΤ, τι κι αν όλοι τώρα προσπαθούν να αναζητήσουν τις αιτίες για τα όσα συνέβησαν προχτές στο Σύνταγμα.
Το μεσοπρόθεσμο είναι πλέον νόμος του κράτους και απο σήμερα μαζί με τον εφαρμοστικό νόμο και βέβαια μετά τα πανηγύρια των φίλων Ευρωπαίων, των τοκογλύφων και των....
κερδοσκόπων η τελευταία πράξη της κηδείας της Ελληνικής οικογένειας,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.
Πρόκειται για την σύσταση της 7μελής επιτροπής εκτέλεσης εφαρμογής του προγράμματος εκ των οποίων τα τρία(3) μέλη, άνθρωποι της Τρόϊκας θα αποφασίζουν για ότι κινείται μέσα στην Ελληνική Επικράτεια.
Ο ρόλος αυτών των τριών μελών που ΘΑ θυμίζει κάτι από Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν θα είναι απλά εποπτικός ή συμβουλευτικός αλλά κάτι παραπάνω και από όργανο της εκτελεστικής εξουσίας δηλαδή σχεδόν πρωθυπουργός.
Με πιο απλά λόγια ο πρωθυπουργός της Ελλάδος δεν είναι τίποτα άλλο από ένας απλός διαχειριστής της εξουσίας για την οποία τα τρία μέλη πρέπει πρώτα να αποφασίσουν και στη συνέχεια να γίνει η παραπομπή εκτέλεσης κάποιου προγράμματος και από τα υπόλοιπα τέσσερα άλλα μέλη.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου αλλά και όσοι ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο, μπορεί να μην είχαν άλλη πολιτική λύση ουσιαστικά όμως με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου έβαλαν τέλος στα προνόμια τους στην πολυπόθητη επανεκλογή τους και βέβαια η υπογραφή τους θα μείνει στην ιστορία ως οι πωλητές της Ελληνικής γής.
Οι τρεις αυτές εξέχουσες προσωπικότητες που προβλέπονται από το μνημόνιο ΙΙ ουσιαστικά θα αντικαταστήσουν το 1/3 των εξουσιών που πήγαζουν από το λαό και τελικά θα μιλάμε για ένα νέο Σύνταγμα ή αν θέλετε για ένα νέο πολιτικό μοντέλο ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ για το οποίο η εκτελεστική εξουσία δηλαδή οι Βουλευτές θα είναι απλά διακοσμητικά στοιχεία.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΝΑΙ" ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
Αυτό είναι το πρώτο θανάσιμο χτύπημα της Ελληνικής κοινωνίας και αφορά το πολιτειακό σύστημα της χώρας.
Στο δεύτερο και πιο σημαντικό θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μοιραστεί η δημόσια περιουσία και ο Εθνικός πλούτος της χώρας καθώς αυτοί οι 3 άνθρωποι θα αποφασίζουν για το πως θα μοιράσουν τα ιμάτια του Ιησού λίγο πριν τη Σταύρωση Του δηλαδή λίγο πριν τον Γολγοθά που θα κληθεί να διαβεί ολόκληρος ο Ελληνικός λαός.
Μαζί με αυτό το διακύβευμα τελειώνει και η μάσα των ημετέρων καθώς ο ανταγωνισμός θα περάσει σε "ξένα" χέρια και ότι ξέραμε μέχρι τώρα για δημόσιους διαγωνισμούς(ανοιχτούς ή μη) ο οβολός για το λεγόμενο δωράκι θα φύγει από τον έλεγχο των Βουλευτών ή των συνεργατών τους!!!
Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για μια μεγαλοπρεπή κηδεία του παλαιοκομματισμού καθώς το φαινόμενο της ανταποδοτικότητας δεν είναι μόνο Ελληνικό στοιχείο.
Στη Γερμανία έχουν πέσει κορμιά κατα καιρούς για το ποιές μεγάλες πολυεθνικές θα επαίρναν μεγάλα έργα του Γερμανικού Δημοσίου έτσι μην περνάει το μυάλο
Keywords
Τυχαία Θέματα