Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΛΑΡΙΔΩΝ ΤΗΣ EUROGENDFOR ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(3video)

Οι Μάγοι της Πολιτικής θέλουν να ολοκληρώσουν τη θυσία της Ελλάδος. Η εντολή είναι απλή στα τσιράκια των «Στοών» τους:
Βάψτε ΚΟΚΚΙΝΗ την Πλατεία Συντάγματος. Ο Απόκρυφος θέλει θυσία λαού για να χορτάσει…
Και τα τσιράκια διέταξαν τα δικά τους τσιράκια:
Βάψτε ΚΟΚΚΙΝΗ την Πλατεία… όχι με μπογιά, ούτε με χρώμα, αλλά με ΑΙΜΑ….
Ματώστε όσους περισσότερους μπορείτε, αφήστε το ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ να κυλήσει στην Πλατεία και μη ρωτάτε γιατί…

Και το έκαναν…
Αλλά έχουν Γνώση οι Φύλακες...

© Νικόλαος
Παναγοδημητρόπουλος
στο:
http://enaasteri.blogspot.com/2011/07/blog-post.html


Γράφει στο άρθρο "ΦΛΕΡΤΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ" ο Γιώργος Αυγερόπουλος στο
http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/241-flertarontas-me-ton-thanato#disqus_thread"< /a>

"Έχω καλύψει συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία σε διάφορα μέρη του κόσμου εκτός της Ελλάδας, όπως στην Αργεντινή, την Ιταλία, τη Βολιβία και το Μεξικό. Ειδικά στο Μεξικό, οι αστυνομικοί όπως γνωρίζουν πολλοί, θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι και διεφθαρμένοι. Όμως αυτό που έζησα και κατέγραψα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου χθες Τετάρτη 29/6 στο Σύνταγμα, ξεπερνάει σε αγριότητα κάθε όριο. Η Ελληνική αστυνομία παίρνει δίκαια και με διαφορά το βραβείο βαρβαρότητας. Μιας βαρβαρότητας που καμία σχέση δεν είχε με καταστολή αλλά ήταν ένα συνεχές φλερτ με τον θάνατο.
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς. Και ο κ. Παπουτσής θα πρέπει να ανάψει λαμπάδα στον Θεό που πιστεύει, καθώς μόνο στην καλή του τύχη θα πρέπει να αποδοθεί το γεγονός ότι δεν απολογείται σήμερα για θύματα.
Το σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος τις δύο τελευταίες μέρες, ήταν ένα "γιουρούσι" όπως εύστοχα παρατήρησε ο Αϊμάν, Ισπανός δημοσιογράφος που εργάζεται για το Al Jazeera. Ένα γιουρούσι, εναντίον όλων και όποιον πάρει ο χάρος. "Μα καλά τι αστυνομία είναι αυτή που έχετε;" με ρώτησε αγανακτισμένος. "Είστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουλάχιστον ακόμα" μου είπε με νόημα χαμογελώντας".

Τίθεται όμως ένα βασικό ερώτημα:
Ήταν πράγματι η ελληνική αστυνομία αυτή που προκάλεσε - σε συνεργασία πάντοτε με τους γνωστούς προβοκάτορες - την αδιακρίτως βάρβαρη αιματοχυσία σε βάρος των ειρηνικώς διαμαρτυρόμενων πολιτών; Και αποτελεί η Ελλάδα, ως υπαινίσσεται ο δημοσιογράφος Αϊμάν, κηλίδα βαρβαρότητος μέσα στην "πολιτισμένη" Ευρώπη, ή είναι τελικά ο ευρωπαϊκός οχετός αιμοδιψούς βαρβαρότητος αυτός, ο οποίος περισφίγγει την χώρα στην μέγγενη, την οποίαν έστησαν οι εγχώριοι εντολοδότες της διεθνούς αλήτ;
Η πρόσφατη ιστορική εμπειρία, αλλά και όσα προσφάτως συνέβησαν πείθουν ότι συμβαίνει το δεύτερο.

Εάν εξετάσουμε την πρόσφατη ιστορική εμπειρία μας θα διαπιστώσουμε, ότι οι εγχώριες δυνάμεις καταστολής στην Ελλάδα, χωρίς να παύουν να χαρακτηρίζονται από αγριότητα και δουλική συμπεριφορά έναντι των εντολοδοτών τους, ουδέποτε ήσαν σε θέση να χύσουν σκόπιμα και χωρίς αιτία - τουλάχιστον μέχρι
Keywords
Τυχαία Θέματα