ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΩΝ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

O Ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει, επιτέλους, πως η σημερινή κατάντια του βιοτικού επιπέδου του, οφείλεται αποκλειστικά, στην κακή διαχείριση των κοινών καθ΄ όλη τη διάρκεια των 38 χρόνων της μεταπολίτευσης, από τα δυο κόμματα εξουσίας, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Ωστόσο, όλοι μας έχουμε τεράστιες ευθύνες
για την οικονομική εξαθλίωση του λαού μας και την εκχώρηση της κυριαρχίας μας σε τρίτους. Όλα αυτά τα χρόνια πιστέψαμε και εμπιστευθήκαμε τους διαχρονικούς «μαυρογιαλούρους» που ευνούχισαν τη σκέψη μας, που ....
μας έδωσαν πρόσκαιρες φρούδες ελπίδες και τελικά έκλεψαν τη ζωή μας και σκόρπισαν τα όνειρά μας.
Η Ελλάδα μας στην μακραίωνη Ιστορία της έχει γνωρίσει μεγάλους ήρωες που αφιέρωσαν την περιουσία και την ζωή τους υπέρ αυτής, αλλά ταυτόχρονα και αρκετούς Εφιάλτες που εύκολα την πρόδωσαν για προσωπικά τους οφέλη. Όλα, λοιπόν, τα χρόνια της μεταπολίτευσης, την Ελλάδα μας κυβέρνησαν χαμηλοϋψείς πολιτικοί που εκμεταλλεύτηκαν τον καημό και την θέληση του λαού μας για Δημοκρατία, μετά την επτάχρονη δικτατορία, και την μετέτρεψαν σε μια άκρατη και στυγνή κομματοκρατία. Κατ΄αυτόν τον τρόπο, σέρβιραν στον λαό μας μια πρόσκαιρη ευχάριστη ζωή, μέσω του πελατειακού κράτους και των στρατιών από χειροκροτητές που δημιούργησαν και κράτησαν για τον εαυτό τους την μεγάλη χλιδάτη ζωή. Δημιούργησαν ένα κράτος, όπου όχι μόνο δεν τηρούνται οι νόμοι και οι θεσμοί αλλά παραβιάζονται κατά το δοκούν με σκοπό να προστατεύονται οι ίδιοι και να εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους. Γι΄αυτό ακριβώς, όλα αυτά τα οικονομικά σκάνδαλα που έχουν λάβει χώρα κατά τη μεταπολίτευση, «σκεπάστηκαν» και ουδέποτε αποδόθηκαν ποινικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα, αφού «κόρακας – κοράκου μάτι δεν βγάζει».
Στις ημέρες μας, λοιπόν, αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής σήψης, είναι η κοινωνική, ηθική και πολιτισμική κατάρρευση της χώρας και του Γένους μας. Η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου και η κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου, οδήγησαν, χωρίς καμιά διαπραγμάτευση, την πατρίδα μας στην μέγγενη του επαχθούς μνημονίου και της δανειακής σύμβασης που εξαθλιώνει το λαό μας και απεμπολεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Αυτό ήταν, το τέλειο σχέδιο υφαρπαγής της Ελλάδος και του τεράστιου πλούτου της, από τους αρχικά Ευρωπαίους «συμμάχους» μας και ακολούθως «εταίρους» μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση που συνεπικουρείται από τους γυμνοσάλιαγκες εγχώριους πολιτικούς και τώρα βρίσκεται στην τελευταία πράξη του.
Δυστυχώς, με δυο παγκόσμιους πολέμους που προκάλεσαν, αιματηρούς για το ανθρώπινο γένος, το DNA των Γερμανών δεν αλλάζει και ότι δεν κατόρθωσαν τότε να επιτύχουν, δηλαδή την υποταγή όλου του κόσμου στις ορέξεις τους, προσπαθούν να το πετύχουν σήμερα μέσω της οικονομικής τους κυριαρχίας.
Όπως και τότε, όμως, έτσι και σήμερα γνωρίζουν ότι το ανάχωμα των επεκτατικών σχεδίων τους, λέγεται Ελλάδα. Γιατί, αντίθετα με αυτούς, το DNA των Ελλήνων είναι ποτισμένο από το πνεύμα του Αριστοτέλη, του Σόλωνα, του Σωκράτη, του Πλάτωνα, την γενναιότητα και την φιλοπατρία του
Keywords
Τυχαία Θέματα