Τι πολύ σημαντικό κρίνεται την εβδομάδα που έρχεται

Αγώνα μέχρις εσχάτων θα δώσει η Ελλάδα προκειμένου να ισχύσουν οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου, στην έκτακτη σύνοδο κορυφής που έλαβε χώρα τότε στις Βρυξέλλες, σχετικά με το πρόβλημα χρέους που αντιμετωπίζει.

Κι αυτό, γιατί όλοι αντιλαμβάνονται πλέον εντός συνόρων ότι είναι η «τελευταία ευκαιρία» για να σώσει η χώρα την παρτίδα, έστω και....
στο και πέντε.

Όλα συνηγορούν υπέρ της άποψης ότι αν «πέσει» αυτό το «κάστρο», τότε,
οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες. Ακόμα και αν το haircut στα ελληνικά ομόλογα δεν συγκρατηθεί στο 21%, αλλά πάει στο 50% όπως προβλέπει το plan b’ για την ελληνική οικονομία, που έχει επεξεργαστεί το Βερολίνο, οι συνέπειες θα είναι πολύ πιο επιβλαβείς, σε σχέση με τις προβλέψεις της 21ης Ιουλίου.

Ακριβώς αυτό «φωνάζουν» όλοι όσοι συμβουλεύουν την κυβέρνηση στην Αθήνα να τηρήσει με «νύχια και με δόντια» τους όρους εκείνης της συμφωνίας. Γι αυτό και ο πρωθυπουργός στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του επιμένει να λέει και να ξαναλέει ότι αυτή είναι η «κόκκινη γραμμή» της χώρας και γι αυτό αποδεικνύεται πολύ μεγάλο λάθος στην πράξη το γεγονός ότι οι επικεφαλής ελεγκτές της τρόικας έφυγαν από την Αθήνα εκείνη την Παρασκευή, όντας πεπεισμένοι ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν προτίθεται να κάνει τίποτα απ όλα όσα είχε συμφωνήσει στις Βρυξέλλες.

http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα