ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ Η ΕΥΡΩΠΗ

Ο βασικός λόγος που θέλουν οι ξένοι και κυρίως οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ να σώσουν την Ελλάδα είναι τα περίφημα στοιχήματα credit default swaps (CDS) που έχουν παίξει οι διάφοροι οικονομικοί οίκοι για την πτώχευση της χώρας μας.
Ακούγεται ότι υπέρ της πτώχευσης της....
ΕΛΛΑΔΑΣ έχουν στοιχηματίσει στην παρούσα φάση σε αναλογία 1:400.

Στην πράξη αυτό σημαίνει,
ότι αν έχουν παίξει 100 δις ευρώ πρέπει να εισπράξουν περίπου 4 τρις ευρώ, ποσό τρομακτικό για ολόκληρη την Ευρώπη.
Πιθανά να έχουν παίξει πολύ μεγαλύτερο ποσό από τα 100.δις ευρώ, (μόνο οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ έχουν βγάλει στο εξωτερικό κοντά στα 600 δίς ευρώ), αν όλα αυτά έχουν παιχτεί δεν πρέπει ούτε να το σκεφτόμαστε ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ).
Αν ο μέσος όρος των credit default swaps (CDS) είναι περίπου 1:200 τότε θα κληθούν οι ασφαλιστικές τράπεζες να πληρώσουν κοντά στα 6-8 τρις ευρώ.
Αυτό το ποσό θα κληθούν να το πληρώσουν κυρίως οι μεγάλες τράπεζες της Ευρώπης και επειδή δεν θα είναι σε θέση εξόφλησης, θα παρασύρουν και την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ), άρα θα μεταφερθεί το χρέος σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Αμέσως μετά τις εκλογές ο ΠΑΠΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ «φρόντισε» σε διάστημα 20 ημερών να γίνει μια «αρπαχτή» από το χρηματιστήριο περίπου 60-70 δίς ευρώ που έφυγαν αμέσως στο εξωτερικό από τους ανθρώπους του και επενδύθηκαν σε credit default swaps (CDS), θυμηθείτε την έκρηξη της ΒΑΣΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Στη συνέχεια ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ για λογαριασμό των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ και ΞΕΝΩΝ τραπεζών «φρόντισε» να καλλιεργεί αργά και προοδευτικά την οικονομική απαξίωση της χώρας με αποτέλεσμα να μην μας εμπιστεύονται οι αγορές και να ανεβαίνουν τα sprents συνεχώς φτάνοντας στις 1200 μονάδες.
Το μνημόνιο είναι μια εμπορική συναλλαγή για να γίνει μια «αρπαχτή» 100 δις ευρώ δήθεν για εξόφληση τοκοχρεολυσίων ώστε να διασωθούν οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Τα επόμενα 100 δις ευρώ που συζητούν σήμερα να μας δώσουν οι ΕΥΡΩΠΕΟΙ είναι η δεύτερη «αρπαχτή» για να σταματήσουν την «πτώχευση» που οδηγούσαν την χώρα τα παιγνίδια τους.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ 350 ΔΙΣ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ 350+100+100=550 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. Και φορτώνεται για 50 χρόνια στις πλάτες του Ελληνικού λαού.

ΠΡΟΤΑΣΗ:
· ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
· ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ

http://thoureios.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα