Τaxis ή ... Ataxia; Ερχεται ο Big Brother του Παπαδήμου και του Τομσεν

Κατάφορη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών και παράλληλα αφήνουν για άλλη μια φορά στο απυρόβλητο τις πολυεθνικές, τις τράπεζες και τους μεγαλοεπιχειρηματίες - Ρημάζουν το λαό με Οργουελικής έμπνευσης μέτρα τα οποία είναι καταδικασμένα να αποτύχουν!

Γιώργος Αδαλής

Τεχνογνωσία με το ... κιλό πουλά ο Πολ Τόμσεν και το ΔΝΤ στην Ελλάδα! Και τους πληρώνουμε για να μας σερβίρουν φορολογικά μοντέλα παρωχημένης τεχνοτροπίας, που ....
εγκαταλείπουν
μαζικά όλες οι χώρες ενώ εμείς τα υιοθετούμε και με το .... αζημίωτο!

Πρόκειται ουσιαστικά αναβάθμιση του προγράμματος Taxis που λειτούργησε πολύ κάτω από τις αναμενόμενες προσδοκίες αν και είχε πολυδιαφημιστεί!

Στο σύστημα αυτό θα διοχετεύονται σημαντικές φορολογικές πληροφορίες αλλά και προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών, όπως το χρώμα των εσωρούχων που αγοράζουμε, την ποσότητα νερού που πίνουμε καθώς και η χρήση του ίντερνετ που κάνουμε κάθε μήνα!!!

Ετσι, η κυβέρνηση και οι δανειστές μας, θα είναι σε θέση να γνωρίζουν ακόμη και τι χρώμα βρακί φοράμε, έτσι ώστε να φορολογούν την αγορά του ανάλογα αν είναι στρινγκ ή σώβρακο !

Για όλες αυτές τις φοβερές σε έμπνευση κινήσεις, η Τρόικα θα βάλει τον υπουργό οικονομικών να ζητήσει από εμάς τους ιδιους να του χορηγήσουμε αναδρομικά στοιχεία από το 2010 ενώ στο κόλπο θα βάλει τις τράπεζες, κλινικές, το χρηματιστήριο, ασφαλιστικές εταιρείες, τα ασφαλιστικά ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης, εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κτλ.) να στείλουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών αναλυτικά στοιχεία για όλους τους πελάτες τους προκειμένου αυτά να διασταυρωθούν με τις δαπάνες και τα εισοδήματα που αναγράφονται στις φορολογικές δηλώσεις κάθε χρόνο και όπου υπάρχουν διαφορές να επιβάλλονται φόροι και αυστηρά πρόστιμα.

Ετσι ο Τόμσεν εκτός του χρώματος του βρακιού μας, θα μάθει επιπρόσθετα, από τι πάσχουμε, πόσο γερός είναι ο οργανισμός μας, τι είδους αρρώστιες έχουμε ή είχαμε στο παρελθόν, τι σπουδάσαμε και με ποιους καθηγητές , που είμαστε ασφαλισμένοι καθώς και με ποιους μιλάμε στα τηλέφωνα και πόση ώρα !!!

Κι αυτό γιατί:

τράπεζες, χρηματοδοτικά ιδρύματα, φορείς εκκαθάρισης συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμών και τα ιδρύματα πληρωμών που λειτουργούν στην Ελλάδα, τα Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ, τα ιδιωτικά θεραπευτήρια, τα δημόσια θεραπευτήρια και οι κλινικές των ταμείων ασφάλισης, οι επιχειρήσεις ιδιωτικής ασφάλισης, τα ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης, οι εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και οι εταιρείες ύδρευσης, υποχρεούνται να διαβιβάζουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομικών αρχεία με στοιχεία οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος!!!

Τι «666» και «τσιπάκια» δηλαδή!

Οργουελική ταινία κανονική στήνει ο Τόμσεν με τον Τραπεζίτη Πρω
Keywords
Τυχαία Θέματα