Τα παπαγαλάκια της Συγγρού βάλλουν κατά Αβραμόπουλου

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές και με δεδομένο πως το σενάριο της αυτοδυναμίας για τη ΝΔ έχει γίνει άπιαστο όνειρο, τόσο τα παπαγαλάκια της Συγγρού κι ο προπαγανδιστικός μηχανισμός... που έχουν στήσει, θα δείχνει τα «νύχια» του σε «φίλους» και «εχθρούς».

Στην κατηγορία των.....
«εχθρών», για τους μη μυημένους, ξεχωριστή θέση έχει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σύμφωνα με τη λογική των "παπαγαλακίων"
της Συγγρού, άπαντες θα πρέπει να συμφωνούν με τις ανοησίες που «σερβίρουν» μέσω των φιλικών τους ΜΜΕ στη κοινή γνώμη.

Το... δόγμα τους στηρίζεται σε δύο ψέματα: το πρώτο ότι έχει «δίκιο» σε όλα ο Αντ. Σαμαράς. Κι όποιος δεν συμφωνεί μ΄ αυτό τον ρίχνουν στο πυρ το εξώτερον.

Το δεύτερο παραμύθι τους είναι ότι η ΝΔ θα κερδίσει την αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές.
Γι΄ αυτό κάθε τόσο ανεβαίνουν στα κεραμίδια της Συγγρού όταν ακούνε και διαβάζουν διαφορετικές απόψεις, απ΄ αυτές που έχουν μέσα στον… εγκέφαλό τους.

Όπως προαναφέραμε ο Αβραμόπουλος είναι κόκκινο πανί για αυτά τα μειράκια της Συγγρού που μάζεψε ο Α. Σαμαράς από την ανυποληψία και την ανεργία και τους έκανε «παράγοντες» στη ΝΔ.

Και μάλιστα έχουν και πολιτική άποψη, οι αφελείς!

Ας μείνουμε για σήμερα στα του Αβραμόπουλου: τα σαΐνια της Συγγρού (σ.σ.: ο Μιχελάκης και ο Λαζαρίδης, όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν ανήκουν σ΄ αυτή την κατηγορία…), μόλις πληροφορήθηκαν, χθες Σάββατο, ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Άμυνας τάσσεται, σε συνέντευξη του, υπέρ της εθνικής ενότητας και υπέρ της συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, ακόμη κι αν η ΝΔ έχει αυτοδυναμία, έπαθαν… πολλαπλά εγκεφαλικά..

Αμέσως έπιασαν δουλειά οι γνωστοί ριψάσπιδες της Συγγρού και μέσω των… ημιπαράνομων blogs που ελέγχουν άρχισαν να πετούν λάσπη.

Από το ότι «ο Αβραμόπουλος θέλει να είναι ξανά υπουργός και τα λέει αυτά…», μέχρι και «εισηγήσεις» έκαναν στον Σαμαρά, για να «διώξει τον Αβραμόπουλο από το κόμμα».

Είτε συμφωνεί κανείς, είτε διαφωνεί με τον Αβραμόπουλο, πρέπει να του αναγνωριστούν δύο πράγματα: πρώτον ότι αυτά που λέει περί εθνικής ενότητας και συνεργασίας τα λέει και τα υποστηρίζει εδώ και μια δεκαετία. (Βέβαια αυτοί που σήμερα τον κατηγορούν, τότε ήταν σε άλλα κόμματα, οπότε εν μέρει δικαιολογούνται για την ασχετοσύνη τους...).

Και δεύτερον, αν δεν ήταν ο Αβραμόπουλος να στηρίξει τον Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές, όλοι αυτοί που σήμερα έχουν και… άποψη θα πίνανε ακόμη καφέδες στην πλατεία Κολωνακίου και θα ψάχνανε για δουλειά.

Αντί λοιπόν να τον ευχαριστούν τον Αβραμόπουλο που σήμερα έχουν μισθό και γραφείο τον βρίζουν κιόλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο δεν συμμερίζεται τις αθλιότητες και τις ακροδεξιές απόψεις που ενίοτε εκφράζουν όλοι αυτοί και που μόνο κακό του έχουν κάνει, αλλά όπως μαθαίνουμε σύντομα θα στείλει όλους αυτούς τους απίθανους τύπους στον πάγκο! Όπερ σημαίνει, τελείωσαν τα ψωμιά για κάποιους φωστήρες της Συ
Keywords
Τυχαία Θέματα